TREND COLLECTIE

De bloemen die je in huis wilt hebben

Ieder seizoen creëren wij samen met trend forecasters een Trend Collectie die jou helpt om je interieur een update te geven. Van de kleuren op de muur, de vormen van je meubels tot het boeket op de schouw: met hulp van onze Trend Collecties creëer je een thuis dat in het hier en nu past. 

collecting memories trend | mooiwatbloemendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

voorjaar/zomer 2023: COllecting Memories

Dit seizoen staat in het teken van troost, geborgenheid en tijd voor jezelf. Stijltrend Collecting Memories geeft je een herkenbare plek, een gevoel van thuiskomen. Een plek waar je tijd en rust hebt om goede herinneringen op een rijtje te zetten en ze te koesteren. Bloemen spelen een grote rol in deze trend. Ze creëren mooie herinneringen en zetten je in een lagere versnelling. De kleuren dit seizoen zijn zacht en versterken een veilig en geborgen gevoel. Denk bijvoorbeeld aan pasteltinten en veel verschillende groentinten. De bloemen die dit seizoen centraal staan zijn anjer, scabiosa, roos, ranonkel, witte dille en dahlia.

Ontdek hier de Trend Collectie voorjaar/zomer 2023. 

Najaar/winter 2022: Traditional sentiment

Dit seizoen staat in het teken van de hang naar nostalgie in een warm en rijk interieur. Stijltrend Traditional Sentiment geeft je een veilig gevoel en zorgt ervoor dat je ontspannen toe kan geven aan je favoriete hobby’s. Zoals lezen, bloemschikken of schilderen. Bloemen spelen een grote rol in deze trend. Ze komen terug als subtiel geschikte arrangementen in vazen van hoge kwaliteit met een herkenbare en geruststellende vibe. Denk daarbij aan bloemen als anemoon, roos, cymbidium, anjer, bouvardia en chrysant.

Ontdek hier de Trend Collectie najaar/winter 2022.

voorjaar/zomer 2022: Bright & Breezy

Dit seizoen staat in het teken van vrolijke kleuren en prints. Stijltrend Bright & Breezy geeft je een vakantiegevoel en inspireert tot het creëren van een speelse, ontspannen sfeer. Hoe je de trend in huis haalt? Met bonte borders, bonte boeketten en bonte bladeren! Denk daarbij aan bloemen als Freesia, duizendblad, Allium, Alstroemeria, margriet en zijdeplant

Ontdek hier de Trend Collectie voorjaar/zomer 2022

NAJAAR/WINTER 2021: BALANCED BIOTOPE

Dit najaar staat in het teken van: los gaan! En dan bedoelen we, los gaan met bloemen en planten. Niet zomaar een paar planten hier en daar. Nee! Het mag groots. Deze nieuwe aanpak past ook helemaal bij deze tijd. De pandemie en klimaatverandering maken ons ervan bewust dat er iets moet veranderen. En een van die veranderingen staat in het teken van het klimaat. Er is meer groen nodig en jij kunt jouw steentje daar aan bijdragen. Denk daarbij aan bloemen als Roos, Limonium, Gloriosa, Amaryllis, Blauwe Distel en Tuberoos.

Ontdek hier de Trend Collectie Najaar/Winter 2021.

VOORJAAR/ZOMER 2021: CRAZY ILLUSIONS

De wereldwijde pandemie gaf de digitale transformatie een flinke boost. We zijn steeds meer online en werden als consument steeds veeleisender. Tegelijkertijd werden we gedwongen om flexibel te zijn, los te laten en te leven met een gevoel van ‘go with the flow’. In dit seizoen van Crazy Illusions komen illusie en werkelijkheid samen. Deze stijltrend is het gevolg van de behoefte die we voel(d)en aan plezier, vrijheid en ruimte. De Trend Collectie Crazy Illusions zorgt daarom voor een frisse, kleurrijke en extravagante blik! De focus ligt op levendige kleuren, eyecatchers en metallics. Ook objecten met een twist, ronde vormen en cirkels zien we veel terug dit seizoen. Bloemen die perfect aansluiten bij deze trend zijn de gerbera, iris, lelie, pioenroos, Delphinium, pampasgras, Celosia en tulp

Ontdek hier de Trend Collectie voorjaar/zomer 2021.

HERFST/WINTER 2020: INNER RETREAT

We moeten zoveel tegenwoordig: carrière maken, uitblinken als ouder en/of partner, een sociaal leven onderhouden, fit zijn, tenminste 10.000 volgers op Instagram, gezond leven en daar komt het huishouden nog eens bovenop. De prestatiemaatschappij heeft de lat hoog gelegd en zorgt ervoor dat we ons vaak overprikkeld voelen. Dit seizoen gebruiken we de natuur om een kalme en rustige omgeving te creëren. De focus ligt op zachte texturen, pastelkleuren en ronde, tere vormen. Denk daarbij aan bloemen als gipskruid, anthuriumchrysant, cymbidiumanjer, viburnum en sering.

Ontdek hier de Trend Collectie herfst/winter 2020