Trouwen

Tips & inspiratie voor bloemen op je bruiloft

Zeg jij binnenkort ‘ja’? Vergeet naast de ringen, taart en gasten ook de bloemen niet. In je boeket, als corsage, tafelaankleding en als feestdecoratie. We geven je hier graag tips over bijzondere bruidsbloemen en hoe ze schitteren op jouw bruiloft.

Trouwen Bloemen - Mooiwatbloemendoen.nl

Bruidsbloemen

Eigenlijk zijn bijna alle bloemen geschikt voor je bruiloft, maar sommige zijn bijzonder geliefd op huwelijken. De freesia bijvoorbeeld vanwege haar sprankelende verschijning, de roos omdat het de bloem is van de liefde en de pioenroos vanwege de romantische uitstraling. Bovendien staat de pioenroos symbool voor liefde, gelukkig leven en gezondheid.

Trouw jij in de winter? Denk dan eens aan een blauwe distel in je bruidsboeket of als inspiratiebron voor je trouwjurk. De romeinen waren er al van overtuigd dat blauw staat voor trouw, liefde en puurheid, dus deze blauwe beauty wil je er absoluut bij hebben. Of misschien trouw jij wel in de lente? Het seizoen van de artistieke tulpen, lieflijke narcissen en subtiele bloesem: samen doen ze het fantastisch in een fris trouwboeket vol met pasteltinten. Welke bloem het ook wordt, het belangrijkste is dat je jouw lievelingsbloem kiest voor op je bruiloft.

Bloemen op je bruidstaart of in je haar

En wat dacht je van een orchidee in je haar of op je revers? Heel bijzonder en makkelijk met Living Jewels. In de artikelen hieronder lees je meer over bloemen op je bruiloft. Mocht je nog meer behoefte hebben aan originele ideeën of romantische inspiratie voor jouw droombruiloft, kijk dan op het Pinterest-board Bruiloft van Mooiwatbloemendoen.nl.