Trouwen

Tips & inspiratie voor bloemen op je bruiloft

Zeg jij binnenkort ‘ja?’ Vergeet naast de ringen, taart en de gasten ook bloemen niet. In je boeket, als corsage, tafelaankleding en als feestdecoratie. We geven je hier graag tips over bijzondere bruidsbloemen en hoe je ze schitteren op jouw bruiloft.

Trouwen Bloemen - Mooiwatbloemendoen.nl

Bruidsbloemen

Eigenlijk zijn bijna alle bloemen geschikt voor je bruiloft, maar sommigen zijn bijzonder geliefd op huwelijken. De Calla bijvoorbeeld met haar klassieke uiterlijk, de roos omdat het de bloem is van de liefde en de pioenroos vanwege de romantische uitstraling. Bovendien staat de pioenroos symbool voor liefde, gelukkig leven en gezondheid.

Trouw jij in de winter? Denk dan eens aan Amaryllis in je bruidsboeket of als inspiratiebron voor je trouwjurk. Of wees origineel en kies voor de chrysant. Welke bloem het ook wordt, het belangrijkste is dat je jouw lievelingsbloem kiest voor op je bruiloft.

Bloemen op je bruidstaart of in je haar

Wat dacht je van een orchidee in je haar of op je revers? Heel bijzonder en makkelijk met Living Jewels. In de artikelen hieronder lees je meer over bloemen op je bruiloft. Mocht je nog meer behoefte hebben aan originele ideeën of romantische inspiratie voor jouw droombruiloft, kijk dan op het Pinterest-board Bruiloft van Mooiwatbloemendoen.nl.