KERST KLEURT MET BLOEMEN

Hoe meer bloemen, hoe meer vreugd

Kerst is ook dit jaar een feest voor alle zintuigen. Steek de mooiste kaarsen aan, draai All I want for Christmas op hoog volume, nip en nibbel aan winterse lekkernijen en laat rode en groene tinten je interieur overnemen. Dit jaar doe je dat misschien in een kleiner gezelschap, maar wel met een overdosis bonte bloemen. Want hoe meer bloemen, hoe meer kleur, hoe meer vreugd!

Kerst kleurt met bloemen | Mooiwatbloemendoen.nl

Florale smaken

Een anders-dan-anders kerst vraagt om een anders-dan-anders-kerstmenu. Wat dacht je van red velvet taart en cocktails met eetbare bloemen? Maak ze voor jouw aanwezige geliefde(s) en je zult zien: ook deze kerst gaat de liefde door de maag. Maar ook de oude vertrouwde kerstkoekjes - met bloemige twist - mogen niet ontbreken. Wij hebben drie heerlijke recepten voor je in de aanbieding.

Een huis vol kerst

Is het kerstmenu bedacht, dan rest er nog één ding: feestelijke aankleding. Met een amaryllishanger voor boven de tafel of aan de muur zet je de toon. De kerstboom krijgt extra sjeu van zelfgemaakte florale kerstornamenten en aftellen naar kerst doe je met deze advent kaarshouders nieuwe stijl. Laat je huis ook naar kerst ruiken: deze fijne kamerspray met does the trick. En vergeet de voordeur niet: een florale kerstkrans à la Jetteke van Lexmond verspreidt kerstsfeer door de hele straat. 

Extra aandacht met bloemen

Kerstversnaperingen over? Dit is hét moment om aan je buren te denken. Vul de afstand met een kerstpakketje vol leuks en lekkers! Daar zit ook een prachtig miniboeket in, geïnspireerd op het overweldigende kerstboeket met amarylissen dat bij jou op tafel staat te stralen. Of kies voor dit prachtige kerstboeket vol rijke kleuren.

Om het geefmoment extra speciaal te maken hebben we een toffe DIY bedacht: kerstcadeaus inpakken met de allermooiste bloemen. En dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit: kerstgroeten versturen aan iedereen die je een warm hart toedraagt. Met een mooie bloem en zegel als finishing touch geef je je kerstwensen dit jaar net dat beetje extra. Zo wordt ieder geefmoment, groot of klein, een moment om nooit te vergeten.

Laat je inspireren

Laat je onderdompelen in een wereld van bloemen, lekkernijen, gezelligheid en vooral heel veel kerst! Krijg je er geen genoeg van? Volg ons op Instagram en Pinterest voor nog veel meer bloemeninspiratie.