Dit jaar vieren we kerst samen

Met bloemen en iedereen die je lief is

De feestdagen vier je samen. Dat kan met z’n tweetjes zijn, maar natuurlijk ook met je volledige tribe. Maak deze kerst nieuwe herinneringen met elkaar, haal banden aan, zoek de verdieping op en bouw aan oude en nieuwe relaties. Stuur een fleurige kerstuitnodiging en (re-)connect. Want de decembermaand is het ideale excuus om iedereen die je te lang niet hebt gezien uit te nodigen.

Kerst 2018 Mooiwatbloemendoen.nl

Samen is het halve werk

Het organiseren van een fijne gathering hoeft heus geen hoop gedoe te zijn. Bundel je krachten met jouw favoriete mensen en ga genieten in plaats van stressen. Het diner wordt collectief verzorgd en resulteert in zoet gesmul. Alles wat over is krijgen de gasten mee in een fijne merry-bag. Dat is niet alles, want daar zit ook een prachtig miniboeket in, geïnspireerd op het overweldigende kerstboeket dat bij jou op tafel staat te stralen. Liever iets anders dan een kerstboeket? Gelukkig zijn er nog veel meer manieren om jouw huis feestelijk te maken met bloemen!  

Geven is leuker dan krijgen

Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen. Toch? Maar stiekem is het misschien nog wel leuker om te geven! Om het geefmoment extra speciaal te maken hebben we een toffe DIY bedacht: cadeaus inpakken met bloemen. En voor degenen die dit jaar niet aan presentjes doen en het houden bij kerstkaarten hebben we een mooie aanvulling voor een wow-effect: bezegel jouw kerstgroet met een bloemenzegel.

Laat je inspireren

Bekijk de video en laat je onderdompelen in een wereld van bloemen, lekkernijen, gezelligheid maar vooral heel veel kerst! Krijg je er geen genoeg van? Surf naar onze Instagrampagina voor nog veel meer bloemeninspiratie.