Kerst met een overdosis romantiek

Creëer de meest florale tijd van het jaar

Dit jaar is Kerst uitbundiger en magischer dan ooit. Is het de wijn, de belofte van cadeaus onder de boom, het zwoele oogcontact, de zachte stoffen die over je huid glijden of de geur van schoonheid om je heen? Hoe dan ook, je hebt (kerst)kriebels in je buik. Geniet van intieme gesprekken met de zoete smaak van red velvet op je tong, quality time op de bank onder het licht van een oogverblindende kerstboom en bloemen die alle (aan)kleding nóg mooier maakt. Een weelde van jewelste. Dit jaar bevat Xmas een overdosis romantiek.  

Kerst met een overdosis romantiek Mooiwatbloemendoen.nl

Een romantisch kerstfeest

Ben je een kerstengel of grinch? Ben je een romanticus of schiet je Cupido liever uit de lucht? De kerstdagen en romantiek gaan gemakkelijk hand in hand. Het rood van de liefde vind je terug in roodfluwelen strikken om kerstcadeaus, de hartstochtelijke zoenen die worden gegeven onder de maretak, en de zondagse outfits alsof het date night is. Opeens staat de X uit Xmas niet meer voor Kerst maar voor een kus. Zet je maar schrap. Dit wordt de meest liefdevolle, overweldigende, exclusieve, bijzondere, rijke en liefhebbende Kerst ooit. Een romantische Kerst met een hoofdletter R. 

Liefde als trend

Romantiek en liefde hangen als gemeenschappelijk gedachtegoed in de lucht. Een van de stijltrends van 2018 is Romance 3.0. Een heerlijke bubbel waarin je omringt wordt door gelijkgestemden. Samen genieten jullie van het gevoel van onoverwinnelijkheid. Het uit zich in decadente interieurs met rijke materialen in de meest intense warme kleuren. De botanische wereld is niet te missen. De florale patronen en botanische knipogen zijn als decor niet meer weg te denken. 

Samen aan de slag

Deze decembermaand ga je, heel romantisch, samen aan de slag. Bak een heerlijke red velvet naked cake en proost op het overheerlijke eindresultaat met een roodgloeiende zoete cocktail. Een romantische kerstfeest is niets zonder extravagante aankleding. Traditie meets de rijkdom van de natuur. Dus de kerstboom wordt voorzien van de mooiste bloemen en planten, de tafel ligt vol botanische juweeltjes om de weelde te onderstrepen, en vind je in de rest van het huis boeketten en planten die dienen als prachtige figuranten tijdens het heerlijke samenzijn. Zorg dat je er zelf ook top top uitziet met een bloemenkraag

Een groen decor

Bloemen en planten zie je tijdens deze feestelijke periode overal waar je kijkt. In de boord van je overhemd, in de print van je jurk, geperst in een persoonlijk presentje, boven de tafel alsop tafel als bloemencenterpiece en ‘voor de zekerheid’ verstopt in de bijkamer in een goedmaakboeket. Jammer genoeg is het nog lang niet zo ver. Verzacht het wachten en tel af met een levend, tijdelijk kunstwerk aan de muur in de vorm van een slinger van bloemen met korte liefdesbriefjes. De avonden geef je meer licht door het aansteken van de advent kaarsen, uiteraard gepaard met de DIY kaarshouder met florale knipoog. Voor je het weet is ook deze kerst voorbij. Nagenieten van deze romantische kerst doe je in een overheerlijk warm bloemenbad. Samen natuurlijk.