KERST KLEURT MET BLOEMEN

Hoe meer bloemen, hoe meer vreugd

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Een feestje voor alle zintuigen. Steek de mooiste kaarsen aan, draai All I want for Christmas op hoog volume, nip en nibbel aan winterse lekkernijen, laat rode en groene tinten je interieur overnemen en snuif de geur van bloemen op. Neem er eens flink de tijd voor en dompel je onder in de feestdagen. Dit jaar doe je dat met de liefste mensen om je heen en een overdosis bonte bloemen. Hoe meer bloemen, hoe meer kleur, hoe meer vreugd!

Kerst kleurt met bloemen Mooiwatbloemendoen.nl

Samen is alles leuker

Het organiseren van een fijne gathering hoeft heus geen hoop gedoe te zijn. Bundel je krachten met jouw favoriete mensen en geniet samen, in plaats van te stressen. Het diner wordt collectief verzorgd en resulteert in zoet gesmul. Zelfs aan de garnering van de mooi gedekte tafel is gedacht! Alles wat over is, krijgen de gasten mee in een fijne merry-bag. Dat is niet alles, want daar zit ook een prachtig miniboeket in, geïnspireerd op het overweldigende kerstboeket met amaryllissen dat bij jou op tafel staat te stralen. Liever iets anders dan een kerstboeket? Gelukkig zijn er nog veel meer manieren om jouw huis feestelijk te maken met bloemen!  

Extra aandacht met bloemen

Om het geefmoment extra speciaal te maken hebben we een toffe DIY bedacht: cadeaus inpakken met bloemen. En voor degenen die dit jaar niet aan presentjes doen en het houden bij kerstkaarten, hebben we een mooie aanvulling voor een wow-effect: bezegel jouw kerstgroet met een bloemenzegel. Zo wordt ieder geefmoment, groot of klein, een moment om nooit te vergeten.

Laat je inspireren

Laat je onderdompelen in een wereld van bloemen, lekkernijen, gezelligheid en vooral heel veel kerst! Krijg je er geen genoeg van? Volg onze Instagrampagina of Pinterestpagina voor nog veel meer bloemeninspiratie.