KERST KLEURT MET BLOEMEN

Hoe meer bloemen, hoe meer vreugd

Being present is this years’ greatest present. Dit jaar maakt het niet uit wáár je kerst viert, als je maar present bent. En met volle teugen van het moment geniet. Vier het met je liefste liefde, solo, met onbekenden of kies je gezelligste vrienden om stil te staan bij de warmste dagen van december. Dans een kerstwaltz in je creatieve studio, tover de tuin om tot kerstbomenboerderij, hang guirlandes op in de gedeelde spaces van je appartementencomplex of maak van je flexwerkplek op Bali een kitsch kerstfestijn. Zoals we al zeiden, het maakt dit jaar echt niet uit waar je bent. We maken het feestje daar waar we de boel kleur geven met bloemen en onze aanwezigheid. Dit jaar is kerst het moment van bezinnen, beminnen en kort daarop weer opnieuw beginnen. Merry Christmas!

kerst kleurt met bloemen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

KERST IS WAAR JE PRESENT BENT

Kerst vieren we waar dan ook, maar wel met een vleugje magie. En die introduceer je met een betoverend boeketrecept, oogverblindende guirlandes en een kerstboom die zó op je verlanglijstje kan. Je kunt ook aan de slag met onze DIY chrysantendiadeem voor de allerkleinsten, een bonte kerstkrans en monoboeketten in een kunstzinnig jasje

Florale smaken

Een anders-dan-anders kerst vraagt om een anders-dan-anders-kerstmenu. Wat dacht je van red velvet taart en cocktails met eetbare bloemen? Maak ze voor jouw aanwezige geliefde(s) en je zult zien: ook deze kerst gaat de liefde door de maag. Maar ook de oude vertrouwde kerstkoekjes - met bloemige twist - mogen niet ontbreken. Wij hebben drie heerlijke recepten voor je in de aanbieding.

Een huis vol kerst

Is het kerstmenu bedacht, dan rest er nog één ding: feestelijke aankleding. Met een amaryllishanger voor boven de tafel of aan de muur zet je de toon. De kerstboom krijgt extra sjeu van zelfgemaakte florale kerstornamenten en aftellen naar kerst doe je met deze advent kaarshouders nieuwe stijl. Laat je huis ook naar kerst ruiken: deze fijne kamerspray met does the trick. 

Extra aandacht met bloemen

Kerstversnaperingen over? Dit is hét moment om aan je buren te denken. Vul de afstand met een kerstpakketje vol leuks en lekkers! Met hierin een mini-variant van jouw overweldigende prachtige kerstboeket vol rijke kleuren. Om het geefmoment extra speciaal te maken hebben we een toffe DIY bedacht: kerstcadeaus inpakken met de allermooiste bloemen. En dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit: kerstgroeten versturen aan iedereen die je een warm hart toedraagt. Met een mooie bloem en zegel als finishing touch geef je je kerstwensen dit jaar net dat beetje extra. Zo wordt ieder geefmoment, groot of klein, een moment om nooit te vergeten.

Laat je inspireren

Laat je onderdompelen in een wereld van bloemen, lekkernijen, gezelligheid en vooral heel veel kerst! Krijg je er geen genoeg van? Volg ons op Instagram en Pinterest voor nog veel meer bloemeninspiratie.