We hebben meer bloemen nodig

En dit is waarom

Word jij ook zo vrolijk van bloemen in huis? Dat is niet zo gek, want uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bloemen een positief effect hebben op ons welzijn. Ze verbeteren ons humeur, maken ons compassievoller richting anderen en verminderen angstige en depressieve gevoelens. Genoeg redenen dus om meer (en vaker) bloemen in huis te halen!

Van bloemsteel tot boeket

We hebben meer heerlijk geurende boeketten en kleurrijke bloemstukken nodig. We hebben meer florale spektakels en spectaculaire single bloemstelen nodig... We hebben meer bloemen nodig!

we hebben meer bloemen nodig
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Meer bloemen, meer gevoel

Als de afgelopen jaren ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat verbinding met de mensen om ons heen heel belangrijk is. Wat we écht nodig hebben is geen digitale like of share. Het zijn momenten van écht samenzijn. Samen lachen, samen huilen, een omhelzing in vrolijke en verdrietige tijden. Kortom: het is essentieel om gevoelens met elkaar delen op de momenten die ertoe doen. En deze momenten maak je nog specialer met bloemen. Kijk maar!

Bloemen voor een glimlach

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bloemen maken je blij. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ze een oprechte glimlach op je gezicht toveren. En dat is nog niet alles: bloemen zorgen op de korte en langere termijn voor een beter humeur! Ze zijn zelfs in staat om een ochtendhumeur te laten verdwijnen. Ook geven bloemen de gezondheid van ouderen een boost. Een extra glimlach op je gezicht toveren? Style je bloemen dan eens op een originele manier

Geen krachtiger cadeau dan bloemen

De boodschap is duidelijk: we hebben meer bloemen nodig. Dus hebben we voor 4 verschillende situaties 4 perfecte boeketten samengesteld (een dankjewel-, mijlpaal-, beterschap- en liefdesboeket). Ook creëerden we een hartverwarmend boeket om cadeau te geven aan iemand die je liefhebt. En wist je dat je door het geven van een boeket wordt gezien als succesvoller, zorgzamer en intelligenter? Er is geen krachtiger cadeau dan bloemen

Een passende bloem voor ieder gevoel

Dat je met rode rozen je liefde verklaart, wist je natuurlijk al. Maar hoe zit het eigenlijk met de bloemenetiquette bij een bruiloft of een uitvaart? Wat kun je beter doen en laten? En welke bloemen geef je in welke situatie? Van liefdesverklaring tot steunbetuiging en nieuw begin: voor elk gevoel is wel een passende bloem te vinden. 

Bloemen om te delen

Samen genieten van bloemen leuker is dan alleen! Deel jouw bloemengeluk met ons via Instagram of Facebook met de hashtags #mooiwatbloemendoen en #wehebbenmeerbloemennodig.