Bouvardia boeketten op het nachtkastje

Een beetje living in de slaapkamer
Geschatte leestijd: 2 minuten

Als het buiten koud en guur is en je een boek hebt – of serie! – waar je niet op kan wachten om mee verder te gaan, is er niets lekkerders dan je fijnste PJ’s aan te trekken en je te verstoppen onder de dekens. Snacks bij de hand, dampende thee in je grootste mok en afstandsbediening binnen handbereik. Maar wacht, als we hier uren gaan verblijven hebben we ook wat living nodig in de slaapkamer, vind je niet?

Bouvardia boeketten op het nachtkastje Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Voor alle zintuigen

Bloemen in je slaapkamer brengen meer dan alleen esthetiek. Het is een plus voor al je zintuigen. Ook je geur, tast, gehoor worden gekieteld met bloemen. Sluit je ogen en concentreer je op de bloemen op je nachtkastje. Kun je de bouvardia ruiken? En welk blaadje hoor je ritselen?

Vazen, potten en manden

Schik de bloemen in mooie, kleine vazen in een materiaal dat warm aanvoelt. In kleur, maar ook in vorm. Dat past ook helemaal bij de stijltrend van dit moment: Traditional Sentiment. Materialen die bij deze stijltrend horen zijn webbing, natuursteen, geslepen gekleurd glas en wol. In deze materialen zijn er talloze bijzondere vazen en potten te vinden voor een nachtkastboeket.

MEER TRENDCOLLECTIE INSPIRATIE

Wil je meer inspiratie hoe je de stijltrend Traditional Sentiment kan introduceren met de hulp van bloemen? Bekijk het boeketrecept met cymbidium, de DIY florale ministeck, de DIY badzout met bloemen, het heerlijke recept van labneh met anjers en monoboeketten met impact.

Volg je ons al op social media? Je vindt ons op FacebookInstagram en Pinterest.