Bruidsboeket met verse en gedroogde bloemen

Een bijzonder boeket voor een bijzondere dag

Een bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder bruidsboeket! Doe jij de dingen graag net even anders? Dan hebben wij het perfecte boeket voor jou samengesteld. Het boeket is niet alleen prachtig om te zien, het blijft door de combinatie van verse bloemen en droogbloemen ook nog eens hartstikke lang mooi. Dat scheelt jou weer moeite als je traditiegetrouw je bruidsboeket wilt laten drogen! 

Bruidsboeket met verse en gedroogde bloemen | Mooiwatbloemendoen.nl

De mix van verse bloemen en droogbloemen zorgt voor een prachtig schouwspel van kleur en textuur. Zie jij jezelf wel naar het altaar lopen met dit boeket? Geef onderstaand boeketrecept door aan je bloemist en neem eventueel wat extra bloemen mee om bijpassende corsages te maken. En wat dit duurzame boeketrecept extra leuk maakt: je kunt er tot lang na je bruiloft van genieten! 

Dit heb je nodig

Meer inspiratie

Heb jij gekozen voor een boeket met verse bloemen en droogbloemen op jouw grote dag? Wij zijn benieuwd! Deel jouw bundeltje liefde met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen. 

Bekijk voor meer ideeën met droogbloemen eens dit prachtige boeketrecept met blauwe distel, of neem een kijkje in ons droogbloem dossier, bomvol mooie DIY’s. Wil je zelf bloemen drogen? Dan vertelt onze DIY: zelf bloemen drogen hoe je het beste te werk kunt gaan.