Winter

Met deze DIY's en prachtige bloemen kom jij de winter door

De winter is koud en nat, maar daar trek jij je lekker niets van aan. Lees snel verder en ontdek onze winterse artikelen, waarin we je vertellen over de mooiste winterse boeketten en inspireren met de leukste én lekkerste DIY's. Omring jezelf met bloemen(geuren) en verander je huis deze winter in een floraal toevluchtsoord. Zo wil je nooit meer naar buiten!

Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

DIY's voor binnenblijfdagen

Veel thuis zijn wordt fijner met winterse DIY's. Genieten van een heerlijke, warme geur in huis? Maak dan deze homespray met sering en kaneel. En over genieten gesproken... Winterse binnenblijfdagen vragen om een goede reep chocolade. Deze chocoladereep met noten, zaden én vioolblaadjes maak je gemakkelijk zelf! Hij ziet er niet alleen heel erg tasty uit, zo smaakt-ie ook. Reep op? Sluit de dag dan af met een spa-sessie, inclusief zelfgemaakte rozenscrub met honing.

Typische winterbloemen

Ieder seizoen brengt zijn eigen bloemen met zich mee. Ook in de winter valt er genoeg bloemenpracht te ontdekken, zoals deze zeven seizoensfavorieten. Ook de tulp mag niet in dit rijtje ontbreken. En met de witte variant in een boeket haal je direct een sereen en winters gevoel in huis! Kun je nog wel wat meer winterse boeketinspiratie gebruiken? Deze winters witte boeketten zijn altijd mooi. Of wat dacht je van deze prachtige power-boeketjes? Die zorgen gegarandeerd voor een goed humeur en zijn een fijn cadeau aan jezelf (of een geliefde).

Meer winterse bloemenpracht?

Kun je wel wat meer winterse bloemeninspiratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest account. Omring jij jezelf deze winter ook met bloemen? Deel jouw florale pracht met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen.