Winter

Met deze DIY's en prachtige bloemen kom jij de winter door

De winter is koud en nat, maar daar trek jij je lekker niets van aan. Lees snel verder en ontdek onze winterse artikelen, waarin we je vertellen over de mooiste winterse boeketten en inspireren met de leukste DIY's. Omring jezelf met bloemen(geuren) en verander je huis deze winter in een floraal toevluchtsoord!

Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Typische winterbloemen

Ieder seizoen brengt zijn eigen bloemen met zich mee. Ook in de winter valt er genoeg bloemenpracht te ontdekken, zoals deze zeven seizoensfavorieten. De tulp mag uiteraard niet in dit rijtje ontbreken. En met de witte variant in een boeket haal je direct een sereen en winters gevoel in huis! Kun je nog wel wat meer winters witte boeketinspiratie gebruiken? Deze winters witte boeketten zijn altijd mooi.

Kies je liever voor knalkleuren? Met dit vrolijke, kleurrijke boeket zet je de zon in je vaas. Ook leuk: laat je stemming je boeket bepalen en breng je gevoelens tot leven met bloemen. Hoe je dat doet lees je in het artikel over mood-matching boeketten. En geef je een bosje geluk cadeau, pak je boeket dan in met een zelfgemaakte flower wrap van papier, stof of leer. Zo geef je je boeket een stijlvolle touch en bescherm je je bloemen tegen beschadigingen. 

prikkel je zintuigen met winterbloemen

Veel thuis zijn wordt fijner met winterse DIY's die alle zintuigen prikkelen. Genieten van een heerlijke, warme geur in huis? Maak dan deze homespray met sering en kaneel. En over genieten gesproken... Winterse binnenblijfdagen vragen om fijne gerechten, zoals deze couscous met pompoen en eetbare viooltjes

Omring jij jezelf deze winter ook met bloemen? Deel jouw florale pracht met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen.