Pasen

Inspiratie en tips voor vrolijke paasdagen

Het is weer tijd voor Pasen! En daarom inspireren we je graag met de mooiste boeketten, de leukste DIY's en typische paasdecoratie met bloemen in de hoofdrol. Zo wordt Pasen een onvergetelijk feestje! 

paasboeket paaseieren | mooiwatbloemendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Pasen vieren we aan tafel

Waar denk jij aan bij Pasen? Juist! Uitgebreid ontbijten of brunchen aan een gezellig gedekte tafel. Trakteer je tafelgenoten op een perfect gekookt eitje in een prachtig, floraal eierkransje, steek de kaarsjes aan van jouw florale sfeermaker in een eierdoos en zet dit ei-catching paasboeket op tafel voor het ultieme paasgevoel. 

de mooiste paasdecoratie 

Pasen vieren we natuurlijk niet alleen aan tafel. Jouw hele huis kan wel wat paasdecoratie gebruiken! Wat dacht je van deze paaskrans met droogbloemen voor aan je (voor)deur? En dit paasboeket in een eiermandje doet het goed op het aanrecht. 

paaskrans droogbloemen eieren | mooiwatbloemendoen

florale eieren

De leukste speurtocht van het jaar mag deze Pasen natuurlijk niet ontbreken. Maar als die chocolade eieren eenmaal gevonden zijn, kun jij je ei kwijt door het decoreren van eieren met bloemblaadjes. Ook leuk: maak een Fabergé-like-ei en verstop die als trofee voor de eerlijke vinder, of verras een geliefde met dit ultieme pracht-en-praal paasgeschenk. 

TIP ONS!

Heb jij nog een te gekke bloementip voor Pasen? We zouden het leuk vinden als je 'm mailt naar redactie@mooiwatbloemendoen.nl of deelt via Facebook of Instagram.

diy faberge ei pasen | mooiwatbloemendoen