Pasen

Inspiratie en tips voor bloeiende paasdagen

Nodig vrienden en familie uit voor een brunch, lunch, dunch of diner en pak uit met een Paastafel nieuwe stijl.

Aan tafel is de hoofdrol natuurlijk voor jou als tafeldame of –heer. Tenminste, als je oom die te vaak en te lang speecht zich deze paas-gathering een beetje inhoudt... Op tafel stelen de bloemen en planten graag de show. Laat je inspireren door de video en lees daaronder verder om te kijken hoe je deze paastafel zelf creëert.

Styling van de basis

Kies voor een rustige Scandi basis. Denk aan een linnen tafelkleed en keramiek servies in vergrijsde tinten, een verguld goud bestek en plateaus van hout. Haal de familie-erfstukken uit de kast, zoals kristallen glazen en gouden kandelaars, om je tafel een persoonlijke touch en een vleugje vintage mee te geven. 

Niet alleen de Scandinavische bovenburen zijn heer en meester van het slow-life minimalisme, ook Azië wint met eeuwenoude expertise en verfijning terrein. Kies voor een subtiele Asian touch op je lente slash Paastafel in hanami-stijl

Persoonlijke paastouch

Als de basis gereed, dan is het tijd voor de bloemen en planten! Maak een mooi menukaartje, plaats eieren met een mosjasje bij ieder bord of DIY frele ei-schaal vaasjes, creëer weelderige boomstametagères en zet deze als centerpiece op tafel en beplak Paaseieren met bloem- en plantenblaadjes. Oh wat wordt dit een verleidelijke paasbrunch! Ziet alles er tip top uit? Proost! Wel met je zelfgemaakte hippe advocaatje natuurlijk...

We wensen je fijne paasdagen!

Paastafel Mooiwatbloemendoen.nl


Paastafel Mooiwatbloemendoen.nl


Paastafel Mooiwatbloemendoen.nl


Verkoopinfo: bloemen van 's Zomers, borden ASA, bestek Seletti, tafelkleed en servetten Sissy-Boy. Glaswerk, messing vogel, kandelaars en vazen zijn privébezit.