Pasen

Inspiratie en tips voor vrolijke paasdagen

Het is weer tijd voor Pasen! En daarom inspireren we je graag met de leukste DIY's, de lekkerste recepten en de mooiste styling met bloemen in de hoofdrol. Zo wordt Pasen een onvergetelijk feestje! 

paasboeket met lentebloemen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Pasen vieren we aan tafel

Waar denk jij aan bij Pasen? Juist! Uitgebreid ontbijten of brunchen aan een gezellig gedekte tafel. Trek je fijnste tafelkleed en je mooiste servies uit de kast. Combineer dit voor een extra feestelijke sfeer eens met goudkleurig bestek en plateaus van hout. Zo, de basis staat. Nu nog iets lekkers! 

Lekker smullen

Waar heb jij deze Pasen trek in? Zelfgemaakte croissantjes uit de oven? Een versgeperst glas jus? Een paasstol? En natuurlijk mogen eieren niet ontbreken. Bekijk ook eens ons recept voor een advocaatje met fleurige twist. Wil je écht de show stelen? Maak dan ook een bijpassend menu

DIY Fabergé-ei met bloemen Mooiwatbloemendoen.nl

Bloemen maken Pasen af

Als aankleding van de tafel volg je onze DIY: frêle ei-schaal vaasjes, beplak je eieren met bloemblaadjes of verras je jouw gezin met nooit eerder geziene Fabergé-like-eieren met bloemen. Weelderige boomstam-etagères vol typische lentebloemen zorgen voor een mooi hoogteverschil. Het maken van al deze prachtige aankleding doe je natuurlijk samen met de kleinsten geheel in stijl: met bloemige hazenoren op je hoofd.  

PAASBOARD

Op Pinterest vind je een Pasen board boordevol bloemen. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een paasboard met bloemen? Laat ons weten waar we ‘m kunnen bewonderen.

TIP ONS!

Heb jij nog een te gekke bloementip voor Pasen? We zouden het leuk vinden als je 'm mailt naar redactie@mooiwatbloemendoen.nl of deelt via Facebook of Instagram.