Pasen

Inspiratie en tips voor bloeiende paasdagen

Het is weer tijd voor Pasen! Hoewel een groots Pasen met familie er dit jaar niet in zit, inspireren we je toch graag met DIY's, recepten en styling. Zo wordt Pasen alsnog een onvergetelijk vrolijk feestje. 

Pasen met bloemen Mooiwatbloemendoen.nl

Pasen vieren we aan tafel

Waar denk jij aan bij Pasen? Juistum! Uitgebreid ontbijten of brunchen aan een gezellig gedekte tafel. Trek je fijnste linnen tafelkleed en je vintage keramieken servies uit de kast. Wissel het af met verguld goud bestek en plateaus van hout. Zo, de basis staat. Nu nog iets lekkers. 

Lekker smullen

Waar heb jij deze Pasen trek in? Eieren natuurlijk. Zelfgemaakte croissantjes uit de oven. Een vers gepest glas jus. Misschien een paasstol? Bekijk ook ons recept voor een advocaatje met fleurige twist. Wil je écht de show stelen? Maak dan ook een bijpassend mooi menu

 

DIY Fabergé-ei met bloemen Mooiwatbloemendoen.nl

Bloemen maken Pasen af

Als aankleding van de tafel volg je onze DIY: frele ei-schaal vaasjes, beplak je eieren met bloemblaadjes of verras je gezin met nooit eerder geziene fabergé-like-eieren met bloemen. Weelderige boomstametagères vol typische lentebloemen zorgen voor een mooi hoogteverschil. Het maken van al deze prachtige aankleding doe je natuurlijk samen met de kleinsten geheel in stijl: met bloemige konijnenoren op je hoofd.  

PAASBOARD

Op Pinterest vind je een &pasen boordevol bloemen. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een paasboard met bloemen? Laat ons weten waar we ‘m kunnen bewonderen.

TIP ONS!

Heb jij nog een te gekke bloementip voor de Pasen? We zouden het leuk vinden als je 'm mailt naar redactie@mooiwatbloemendoen.nl. Of je kunt natuurlijk ook een berichtje achterlaten op onze Facebookpagina of op Instagram.