Stijltrend: Crazy Illusions

Waar illusie en werkelijkheid samenkomen
Geschatte leestijd: 2 minuten

De wereldwijde pandemie gaf de digitale transformatie een flinke boost. We zijn steeds meer online en worden als consument steeds veeleisender. Tegelijkertijd moeten we flexibel zijn en leven met een gevoel van ‘go with the flow’. In dit seizoen van ‘Crazy Illusions’ komen illusie en werkelijkheid samen. Deze stijltrend is het gevolg van de inperkingen die we als samenleving ervaarden en de behoefte die we voel(d)en aan plezier, vrijheid en creatieve ruimte. Je zou het kunnen vergelijken met de sombere jaren tijdens en vlak na de Eerste Wereldoorlog, die gevolgd werden door de 'roaring twenties'. 

Stijltrend Crazy Illusions zorgt voor een nieuwe, frisse blik en legt de focus op levendige kleuren, eyecatchers en metallics. Ook objecten met een twist, ronde vormen en cirkels zien we veel terug dit seizoen. 

stijltrend crazy illusions mooiwatbloemendoen.nl

TRENDINGREDIËNTEN CRAZY ILLUSIONS
Alles wat hoort bij deze stijltrend lijkt onderhevig aan levendige kleuren, speelse vormen en verrassende objecten. We gebruiken dit seizoen veel ronde vormen, verschillende texturen en kleuren om een extravagante, haast sprookjesachtige sfeer te creëren. Dat betekent uiteraard een grote diversiteit aan bloemen. Mix & match neutrale kleuren met geverfde bloemen en verse bloemen met droogbloemen. De combinatie van bloemen met planten mag opvallend zijn en er zelfs onlogisch uitzien. 

CRAZY ILLUSIONS IN HET INTERIEUR 
In het interieur leidt deze trend tot inspiratie, vernieuwing en het gevoel van vrijheid. Een nieuwe, frisse kijk op de werkelijkheid wordt gestimuleerd. Alles met elkaar combineren is geoorloofd en boeketten worden ware eyecatchers! Ruimtes spreken tot onze verbeelding en dragen uit dat we het leven niet te serieus moeten nemen. 

CRAZY ILLUSIONS TOEPASSEN MET BLOEMEN
Je hoeft echt niet je hele inboedel te veranderen en flink met verfrollers aan de slag te gaan om deze stijltrend toe te passen. Met een paar simpele toevoegingen en aanpassingen, ben je weer helemaal up-to-date! Een kleurrijke vaas met daarin een boeket met bijvoorbeeld Delphinium en iris geeft direct het speelse, Crazy Illusions gevoel. Of creëer een bloemenkroonluchter met jouw favoriete bloemen.  

We zijn benieuwd hoe jij deze stijltrend gaat vormgeven! Deel het met ons via Facebook of Instagram met de hashtag #mooiwatbloemendoen.