Valentijn

We hebben meer liefde nodig

De kriebels wanneer je je klaarmaakt voor het eerste afspraakje, de eerste zoen, je eerste ruzie, de eerste keer goedmaken, samenwonen, passie vinden in de dagelijkse sleur, een warm lijf om tegenaan te kruipen, grapjes die alleen jullie begrijpen, het jawoord, samen een huis kopen, ruziën over de verfkleur in de slaapkamer, het geluk van gezinsuitbreiding, tijdmanagement om elkaar nog eens te zien in iets anders dan een huispak en uiteindelijk samen oud en gerimpeld op een bankje zitten en denken ‘wow, we hebben het gered’. Is dat niet waar we allemaal van dromen? We hebben meer liefde nodig. Allemaal. Tijd om de (eerste) stap te zetten.


EEN PASSEND BOEKET VOOR ELK SOORT LIEFDE

Weet jouw crush nog niet eens van jouw bestaan af? Ben je al veertig jaar gelukkig getrouwd? Of is de situatie tussen jou en je lief heel erg ingewikkeld? In wat voor liefdessituatie jij je bevindt, er is altijd een passend boeket. Maak een verpletterende eerste indruk met het ‘eerste date boeket’. Benadruk jullie speciale band met het ‘echte liefde boeket’ of vertel door middel van symboliek wat je voor de ander voelt met het ‘stille aanbidder boeket’.

Boeketrecept valentijn: geheime liefde boeket Mooiwatbloemendoen.nl

Vergroot het geluk met bloemen

Bloemen maken je blij. Dus knuffel je liefje en val in katzwijm door de schoonheid van bloemen. Verras hem of haar de gehele dag door met pop-up bloemen. Want hoe leuk is het om onverwacht verrast te worden? Is jouw geliefde deze periode helaas niet aan je zijde? Of is er sprake van een ontluikende liefde in de knop? We hebben 5 'flirty flowers' voor je op een rijtje gezet. Ga je liever met je vrienden iets leuks doen? Ga aan de slag met romantische DIY’s.

Deel je Valentijnstip

Heb je zelf nog leuke tips voor een bloemige Valentijn? Deel ze op onze Facebookpagina of Instagram.

We wensen je een mooie dag samen met jouw hartendief!