Valentijn

We hebben meer liefde nodig

Ah, de liefde. Kriebels in je buik, altijd voor elkaar klaarstaan, niet met of zonder de ander kunnen, flirten, onvoorwaardelijk op elkaar kunnen bouwen, vergeven, acceptatie: het zijn allemaal uitingen van liefde en verbinding. Tussen partners, ouder en kind, vrienden of tussen jij en jezelf. Lees verder, ontdek de leukste DIY's voor Valentijnsdag en een passend boeket voor elk soort liefde! 

valentijnsboeket
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

EEN PASSEND BOEKET VOOR ELK SOORT LIEFDE

De ene liefde is de andere niet. Dat hadden de oude Grieken al vroeg door. Zij bestudeerden de liefde en maakten onderscheid in verschillende soorten liefdes. Welke liefde jij op Valentijnsdag ook wilt vieren, wij hebben er een passend boeket voor:

Verspreid de liefde met bloemen

Maar er is meer. Want naast een prachtig boeket zijn er nog veel meer manieren om de liefde te verspreiden. Dus stort je hart uit op dit bloemige briefpapier, verras je lief met een heerlijk glas rozenpunch of een rozenscrub en zet de sfeer met deze DIY bloemenkaars vol rozen, Mimosa en gipskruid. Succes verzekerd!

Deel je Valentijnstip

Heb je zelf nog leuke tips voor een bloemige Valentijn? Deel ze met ons via Facebook of Instagram met de hashtag #mooiwatbloemendoen. We wensen je een mooie dag samen met jouw Valentijn!