Valentijn

Want liefde mag gevierd worden!

In een tijd waarin we maar al te vaak in aanraking komen met slecht nieuws, treurige pushmeldingen en collectieve algehele malaise kunnen we wel wat positiefs gebruiken. We vieren het leven, we vieren de liefde. Want liefde mag en moet gevierd worden! 

Valentijn Mooiwatbloemendoen.nl

Vergroot het geluk met bloemen

Bloemen maken je blij. Dus knuffel je liefje en val in katzwijm door de schoonheid van bloemen. Verras hem of haar de gehele dag door met pop-up bloemen. Want hoe leuk is het om onverwacht verrast te worden? Is jouw geliefde deze periode helaas niet aan je zijde? Of doe mee aan onze winactie en win een grenzeloos boeket. 

Voor als je geen valentijn hebt

Of is er sprake van een ontluikende liefde in de knop? We hebben 5 'flirty flowers' voor je op een rijtje gezet. En voor de non-verliefden is er ook hoop. Dit jaar vier je

Valentijnsdag met geliefden! 

Kruip op de bank met onze valentijnssoap “De bloem en de beautiful” of ga aan de slag met romantische DIY’s. Gebroken hart? Verzacht de pijn met een leliepleister.  

 

 

Deel je Valentijnstip

Heb je zelf nog leuke tips voor een bloemige valentijn? Deel ze op onze Facebookpagina of stuur een tweet naar @watbloemendoen.

We wensen je een mooie dag samen met jouw hartendief!