Herfst

Proost op het nieuwe seizoen

Het is herfst. We omarmen het nieuwe seizoen op een chique manier, binnen met vrienden en familie. Daarbij steken we de Franse traditie van een apéro in een nieuw, oogverblindend floraal jasje.

Herfst Mooiwatbloemendoen.nl

De urban chique French apéro

Maar wat is een apéro? Het is de Franse gewoonte om met vrienden of familie bij elkaar te komen, in de uren voor het diner. Een moment om te ontspannen met drankjes en hapjes. Je laat een drukke (werk)dag van je af glijden en praat bij, geniet van geroezemoes, een groovy muziekje en het getingel van ijsblokjes. Dat klinkt als onze borrel, toch? Klopt. Alleen dan in een chiquer jasje. Je trekt een mooi jurkje aan, je va-va-voom hakken en je favoriete lipstick. Als de gasten komen serveer je oogverblindende, verfijnde hapjes en drankjes met een florale touch om het helemaal af te maken. 


Herfst op Mooiwatbloemendoen.nl

In ons herfstdossier geven we je de recepten voor de magnifieke florale drankjes en laten we je zien hoe je je salontafel omtovert in een perfect fotogeniek middelpunt van je apéro. We presenteren een DIY voor vintage chique onderzetters en een paar ideetjes om je bar cart te transformeren in een glamorous showstopper. En ja, bloemen spelen daar natuurlijk een rol in. Die laten we trouwens ook terugkomen in een meeslepend herfstboeket en in een paar kleine, verfijnde boeketjes voor op tafel. Muziek uitkiezen, vrienden uitnodigen: welkom op de apéro. De ‘day after’ besteed je knus op de bank met een heerlijk DIY-project.

En op de socials…

Naast deze artikelen hebben we natuurlijk ook prachtig beeld voor je in petto. Je vindt alle herfstige apéro-fotografie op ons Apéro en Herfst Pinterest board. Laat je inspireren en repin jouw favorieten.
En over social media gesproken: we zijn benieuwd naar je mening en naar beelden van jouw invulling van apéro. Deel ze op Instagram, Facebook of Twitter met #mooiwatbloemendoen.