Herfst

Tips en inspiratie voor een kleurrijke herfst

Voor veel mensen is herfst niet het favoriete seizoen. We begrijpen het wel. Het is tenslotte hét seizoen waarin we afscheid moeten nemen van de zon. Toch vinden we het zonde dat de herfst een beetje de underdog is. Het is het oogstseizoen van Moeder Natuur, haar werk zit erop en nu bereidt ze zich voor op de rust van de winter. Maar voor het zover is, betovert ze je met haar vlammende schoonheid. Lees verder, en je wordt - als je dat nog niet was - vanzelf een s#cker voor de herfst.

Herfst Mooiwatbloemendoen.nl

In ons herfstdossier laten we je zien hoe je thuis een groene oase creëert. Een eigen plekje om je even terug te trekken. Waar je opgekruld in je sofa ongegeneerd een stukje bananenwalnotencake eet met borage. En nog een stukje. En nog een stukje. Waar je kleine bloemen-altaartjes maakt voor in je pronkkastje. Zelf een hippe herfstketting maakt. Bloemen bewaart in epoxy. Je gevonden schatten uit de herfst conserveert en etaleert om het seizoen te eren. Van bladeren maak je bundeltjes, om weg te geven. Dit alles onder het genot van de relaxte soulsound van Etta James op je botanische platenspeler. En wat natuurlijk niet mag ontbreken in jouw 'she-shed' is een overweldigend herfstboeket waar je niet omheen kunt. 

Herfst-board

Op Pinterest vind je een &Herfstboard boordevol bloemen. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een herfst board met bloemen? Laat ons weten waar we ‘m kunnen bewonderen.

Tip ons!

Heb jij nog een te gekke bloementip voor de herfst? We zouden het te gek vinden als je 'm naar ons toe kunt mailen. Of je kunt natuurlijk ook een berichtje achterlaten op onze Facebookpagina of op Instagram.

Met dank aan: Loods 5, Returning Seasons en Tuin van Judith