The Green Gallery

De 10e editie: Flora

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

The green gallery issue 10: flora

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

Issue 10: Flora

De nieuwste editie van The Green Gallery markeert niet alleen 10 uitgaves waarin we de schoonheid van de natuur vieren, het zoomt ook specifiek in op Flora. De godin van bloemen in de vorm van bloesem en andere zachtaardige verschijningen. Lentebloemen die de neus kietelen en de deuren naar buiten open zetten. 

Verwacht verder in dit nummer: vintage favorieten, feestelijke vazen waar je geen nee tegen kunt zeggen, een ode aan de anjer, een interview met Mary Lennox en eren we Matisse en zijn liefde voor bloemen in zijn schilderwerken. 

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Up to date

Wil je dat we je op de hoogte houden over de activiteiten van The Green Gallery en wil je als eerste weten wanneer de volgende editie uitkomt? Dan kun je je e-mailadres hier achterlaten. Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).