The Green Gallery

Editie 15: Serenade in Blue

Deze zomer is blauw. Het hemelsblauw van heldere, blauwe zomerluchten. Een gekleurd symbool voor onbegrensde mogelijkheden en vrijheid, gevangen in blauwe bloemen. Laat je overtuigen door alle schakeringen in de nieuwe editie van The Green Gallery.

The Green Gallery #15 - Mooiwatbloemendoen.nl

Blauw heeft vele gezichten

Editie 15 van The Green Gallery draagt de naam Serenade in Blue. De azuurblauwe, sculpturale hortensia staat centraal in de Trendstory en Georgia O’Keeffe’s abstracte bloemenschilderijen schitteren in Portfolio. In Interview vertelt botanisch kunstenaar Kristen Alpaugh hoe ze perfecte florale sferen neerzet en Muse overweldigt je met adembenemende zomerboeketten.

Grootste boeketten

Via de mythe van Apollo en florale confetti belanden we in de wereld van de kunst, met de blauwe bloem in al haar vormen. We koesteren Delphinium en blauwe orchideeën in grootse, hemelsblauwe en dramatische composities. Voel deze zomer de boodschap van hoop en zie de verpletterende schoonheid van alles wat blauw is en bloeit.

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlij jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Up to date

Wil je dat we je op de hoogte houden over de activiteiten van The Green Gallery en wil je als eerste weten wanneer de volgende editie uitkomt? Dan kun je je e-mailadres hier achterlaten. Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagram-pagina van The Green Gallery (#thegreengallery).