The Green Gallery

Een nieuwe editie: Golden treasures

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

Monia Merlo voor The Green Gallery Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: Monia Merlo for The Green Gallery

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

Issue 5: Golden treasures

De diversiteit van bloemen en planten blijft ons verbazen en inspireren. Naast weelderig groen, lonkende stammen en wuivende bonte bladeren blinkt er nog meer in het verschiet. Gouden schatten die je op reis nemen. Naar de roaring twenties, bontgevulde wishlists en al het moois uit Moeder Natuur. 

In de eindejaarseditie van The Green Gallery vieren we de schoonheid van wat altijd al was. Ontluikende bloemharten, warme kleuren, rijke weelderigheid en de vertederende Physalis. Waren deze cadeautjes uit de natuur je al eens eerder opgevallen? Maar we zetten ook creatieven met een oog voor groen in de spotlight. Laat je meenemen naar plantovergoten artistieke ruimtes vol mysterieuze bloemenboeketten en sta stil bij de prachtige bloemportretten van Roberta Bailey.

Het belooft een editie te worden met een ode aan het ware goud; de natuur.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken. Als je meer een bloemenmens bent, neem dan eens een kijkje in onze vorige editie: Artistic autumn.

Up to date

Wil je dat we je op de hoogte houden over de activiteiten van The Green Gallery en wil je als eerste weten wanneer de volgende editie uitkomt? Dan kun je je e-mailadres hier achterlaten. Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).