The Green Gallery

Editie 11: Mash-Up

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

The Green Gallery Issue 11: Mash-Up

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

Issue 11: Mash-Up

In de nieuwste editie van The Green Gallery vieren we de zomer. We omarmen de weelderige uitbundigheid van de natuur, laten stijlregels los en mixen en matchen erop los. We voegen verschillende florale stijlen samen (mash-up!) waardoor we een nieuwe schoonheid ontwikkelen. De natuur zelf houdt ook wel van een mooie mash-up. De Protea is daar het perfecte voorbeeld van. Deze bloem is stekelig kubistisch van vorm en heeft een contrasterend suikerzoet kleurenpalet. Is dit een echte bloem? Jazeker, en wat voor een!

Verder willen we in deze editie je zintuigen in vervoering brengen met tropische boeketten, gehackte boeketten, floral treasures en een Hollandse gathering in de groene weilanden waar de kosmos het gras turquoise kleurt... 

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Up to date

Wil je dat we je op de hoogte houden over de activiteiten van The Green Gallery en wil je als eerste weten wanneer de volgende editie uitkomt? Dan kun je je e-mailadres hier achterlaten. Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).