The Green Gallery

Een nieuwe editie: Nachtbloemen

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

The Green Gallery: nachtbloemenCopyright: The Green Gallery

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

Issue 9: Nachtbloemen

In de laatste editie van 2017 presenteren we de ongrijpbare koningin van de nacht, de Cereus. Ze bloeit adembenemend mooi, slechts eenmaal per jaar, in het donkerste van de nacht en parfumeert alles met haar hemelse geur. In de ochtend sterft ze en verdwijnt net zo plotseling als ze kwam, zachtjes gekust door de gouden maan en uitgezwaaid door de eerste bleke stralen warme zonneschijn.

Verwacht verder in dit nummer: magische bloeiende mandala’s, hartverwarmende boeketten van Lucia Milan, een weelderige gathering, een verzameling van gecureerde schatten, een verbluffende hedendaagse interpretatie van Mathilde Karrer op een schilderij van Jean–Pierre Cassigneul en de donkere en mysterieuze ‘zwarte’ tulp als muse.

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Up to date

Wil je dat we je op de hoogte houden over de activiteiten van The Green Gallery en wil je als eerste weten wanneer de volgende editie uitkomt? Dan kun je je e-mailadres hier achterlaten. Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).