The Green Gallery

Editie 16: Floraissance

In deze nieuwste editie van The Green Gallery, verlichten we de koude, donkere wintermaanden met heldere, positieve, lichte en opwekkende bloemen en planten. Kom uit je winterslaap en word weer rustig wakker met de schoonheid van bloemen en planten die geïnspireerd zijn op de magische lichtinval die je ziet in de schilderijen uit de Renaissance. Wij noemen dit Floraissance. Geniet van tedere tinten en bloeiende wintersilhouetten. En wat kun je allemaal nog meer in deze editie verwachten?  

Regenboogboeketten en surrealistische bloemenportretten

In Portfolio zet de getalenteerde fotograaf Xuebing Du de florale toon met surrealistische kleurrijke bloemenfoto’s. Beelden die van je scherm afspatten! 

We verwelkomen het licht met de Cyperus papyrus in onze Trendstory. De plant die met haar fragiel ogende stengels en de decoratieve paraplu van bladeren bovenop, subtiel gefilterd het daglicht doorlaat. 

In Muze word je getrakteerd op energieke, iriserende en (regenboog!-) kleurende boeketten, gemaakt door Marte Gulli. Daarna ren je geheid naar je bloemist om zo’n indrukwekkend exemplaar te laten maken...

En natuurlijk deelt The Green Gallery in deze editie weer de Green Treasures. Mooie groene schatten, gecureerd door het editorial team van The Green Gallery. Denk aan een delicaat (Floraissance-lesque) orchideeën-vaasje, een cactustroon (jazeker, je kunt erop zitten!), een parfum van natuurlijke planten en bloemen gevangen in moleculen of een vrouwelijk torso vaasje in een gewaagde groene kleur (you hate it or love it; editor in chief Nancy Berendsen zweert dat dit de kleur wordt die we in 2020 steeds meer gaan zien!). 

Dit! En nog veel meer. Geniet ervan...

Nieuwsgierig?

Vlij jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Up to date

Wil je dat we je op de hoogte houden over de activiteiten van The Green Gallery en wil je als eerste weten wanneer de volgende editie uitkomt? Dan kun je je e-mailadres hier achterlaten. Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Facebook- of Instagram-pagina van The Green Gallery (#thegreengallery).

Let’s celebrate the beauty of nature.