DROOGBLOEMEN

Inspiratie en droogbloem DIY’s vind je hier

Op bloemen raak je nooit uitgekeken. En je geniet er het liefst zo lang mogelijk van. Droogbloemen zijn dan ook een goede florale toevoeging voor in huis, met hun warme kleuren en lang vaasleven. Maar ook buiten de vaas doen ze het goed. Wij nemen je mee op ontdekkingstocht in de wereld van de droogbloemen. Want er valt een hoop droogbloem pracht te ontdekken!

DE MOOISTE DROOGBLOEMEN(CREATIES)

Ben je op zoek naar mooie droogbloemen en droogbloemcreaties? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij zetten een aantal toffe droogbloem verkooppunten voor je op een rijtje. Van kant-en-klare bloemenkrans tot losse droogbloemen. En over losse droogbloemen gesproken: de mensen van Fabelicious verkopen prachtige gedroogde rozen, die met liefde voor mensen en de wereld geproduceerd worden. Kijk, daar houden we van.

DROOGBLOEM INSPIRATIE

Wie wel wat droogbloem inspiratie kan gebruiken, mag dit bruidsboeket met verse en gedroogde bloemen en deze herfstige boeketten niet missen. Of vergaap je aan de droogbloem trend du moment: dromerige flower clouds, waar je zó een duik in zou willen nemen. 

 

DROOGBLOEM DOE-HET-ZELF-PROJECTEN

Zeg je droogbloemen, dan zeg je DIY. Want droogbloemen kun je kopen, maar zelf bloemen drogen is net zo makkelijk. En zijn ze dan eenmaal gedroogd, dan houdt het doe-het-zelven niet op. Bewaar bloemen met een speciale betekenis door ze in te lijsten. Of ga met deze gipskruid bol aan de slag, in de stijl van bloemstylist Yoko Negi. Bloemenkransen tuttig en ouderwets? Dacht het niet. Hier zie je hoe je met droogbloemen kunstwerkjes maakt voor aan de muur, het raam of de deur.

We zijn benieuwd hoe jij droogbloemen onderdeel maakt van je interieur! Laat het ons zien met #mooiwatbloemendoen. 

Alle artikelen over Droogbloemen