Boeketrecept: 3x monoboeketten met impact

Een beetje Traditional Sentiment bij je thuis

De stijltrend van dit seizoen, Traditional Sentiment, draait om nostalgie. Maar ook om subtiel geschikte arrangementen, waarbij elk afzonderlijk product veel aandacht en waardering krijgt. Een monoboeket, of boeket met een duidelijke hero bloem, is exact dat wat je nodig hebt om de stijltrend van dit najaar in huis te halen.

Boeketrecept: 3x monoboeketten met impact Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Monoboeket met anjer

Eenvoud werkt. Zeker als het gaat om een prachtig keramieken designvaas met anjers. Dit simplistische boeket geeft net genoeg kleur en vorm om indruk te maken, maar overschaduwt de ruimte niet. Plus, anjers geven ook nog eens een aangename vleugje parfum af.

Boeketrecept: 3x monoboeketten met impact Mooiwatbloemendoen.nl

Drama met Cymbidium

Ben je niet van het minimalisme, maar ga je helemaal goed op maximalisme? Dan moet je Cymbidium hebben. Sokkel, statement vaas en rijk gekleurde takken met de overdadige orchideebloemen maken van iedere hoek een moment. Wow, wij zijn sprakeloos.

Boeketrecept: 3x monoboeketten met impact Mooiwatbloemendoen.nl

Anemoon als hero

In dit boeket zien we direct wie de ster van de show is. Hallo, anemoon! Wat straal je mooi vandaag. Door een bloem vaker en prominent terug te laten komen in een boeket creëer je rust en een landingspunt voor het oog. En in dit geval.. kunnen wij niet wegkijken.

Boeketrecept: 3x monoboeketten met impact Mooiwatbloemendoen.nl

Bloemen expo

Wil je echt veel impact maken en houd je van het idee van een monoboeket? Maak een expo met allerlei monoboeketten. Zoals deze boeketten met Cymbidium, anjer, roos, bouvardia, chrysant en anemoon. Zet de vazen letterlijk in de galerij of laat ze shinen door een collectie in de vensterbank te zetten. Gluurders gegarandeerd!

MEER TRENDCOLLECTIE INSPIRATIE

Wil je meer inspiratie hoe je de stijltrend Traditional Sentiment kan introduceren met de hulp van bloemen? Bekijk het boeketrecept met cymbidium, de DIY florale ministeck, de DIY badzout met bloemen, het heerlijke recept van labneh met anjers en boeketten voor op je nachtkastje.

Volg je ons al op social media? Je vindt ons op FacebookInstagram en Pinterest.