Zomer

Een bloemenzee aan inspiratie

Hallo zomerbloemen, warme zonnestralen, kriebelende grasjes en sproetjes op de neus. Hallo zwierige bloemenjurkjes, roodgelakte teennagels en ijskoude lavendellimonades. Wat heerlijk dat je er bent zomer! We hebben naar je uitgekeken. 

Omarm de zomer en vier het seizoen! We helpen je een handje en hebben daarom een dossier gemaakt vol bloemige en zonnige tips waarmee je de zomer voelt, ruikt en proeft. 

Typische zomerbloemen

Sommige bloemen, zoals zonnebloemen en gladiolen, zijn de belichaming van de zomer. Maar er zijn nog tal van andere zonnige bloeiers die het warme seizoen aankondigen, zoals delphinium, gloriosa, gerbera, allium en lathyrus. Ontdek ze allemaal in ons artikel over typische zomerbloemen

Haal de zomer in huis

Zet de ramen open, trek je slippers aan en wandel met een rotanmandje naar je favoriete bloemist. Tijd voor wat boodschappen! Haal ingrediënten in huis voor dit zomerse boeket met goudsbloem en Delphinium, of shop de benodigdheden voor een heerlijk huisparfum met de geur van dit seizoen.

 

Zomervakantie in een vaas

Nu je toch bij de bloemist bent en niet op vakantie: met onze boeketrecepten waan jij je op je favoriete vakantiebestemming! Neem wat tijd voor jezelf, ontspan en geniet dankzij deze boeketten van de zomerzon in het in het zwembad, tijdens een citytrip of in de bergen. Nee, nee: geen smoesjes dat het te warm is voor bloemen, want met onze tips bescherm je jouw boeket tegen de hitte. 

MID-SUMMER VIBES

Geef je huis wat Scandinavische klasse mee en creëer jouw eigen midzomerboeket. De Zweedse traditie luidt dat je met het juiste boeket onder je kussen ware liefde kan vinden. Het proberen waard, toch?

ZOMERBOARD

Op Pinterest vind je een zomerboard boordevol bloemen. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een zomerboard met bloemen? Laat ons weten waar we ‘m kunnen bewonderen.

TIP ONS!

Hoe haal jij de zomer in huis? Deel het met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen.