Zomer

Van florale haarkammen tot ijskoude bloemenijsjes

Wanneer sproeten weer ontspruiten, temperaturen stijgen en ijsjes verblijden. Wanneer jurkjes zwieren en zomermeisjes versieren. Wanneer bloemen zwoel geuren en de zon kleuren extra oplicht. Dán is het zomer.

Zomer tips, inspiratie, DIY's

Zomer in het zonnetje

Dit opgewekte seizoen vieren we met een zomerdossier vol tips en inspiratie. We helpen je bloemen de hitte door, delen het recept van een zomerse lavendelsorbet, vertellen je stap voor stap hoe je een ijsglas maakt met bloemen, een dromenvanger en hoe je je outfit een finishing touch geeft met een florale haarkam (in drie stijlen: boho, romantisch en modern).

En, en, en... en ja, echt, er is nog veel meer. Van botanische bloemengatherings tot bonte bloemenkronen en alles er tussenin. Dat vind je allemaal in de artikelen hieronder. 

Beauties van beelden

Op Pinterest vind je bovendien een &Zomer board boordevol bloemen. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een zomers board met bloemen? Laat ons weten waar we ‘m kunnen bewonderen.

Zomertips zijn welkom

We zijn ook benieuwd naar jouw bloemige zomertips. Stuur je tip naar onze redactie en wie weet gebruiken we ‘m  in een zomers artikel. Je kunt ook een berichtje achterlaten op onze Facebookpagina of een zonnige bloementweet met #ZomerBloem sturen naar @watbloemendoen.