Boeketrecept: zomerdag aan het zwembad

Jouw zonvakantie in een boeket

Lekker luieren op het strand, dobberen op een luchtbed in het zwembad, een boek lezen in de hangmat, een cocktail in je hand… Klinkt dit als jouw droomvakantie, maar zit dat er deze zomer niet in? Of heb je jouw zonvakantie al achter de rug? Niet getreurd! Met dit boeketrecept bezorgen we je gegarandeerd zomerse vibes én het ultieme vakantiegevoel. 

zomerboeket zwembad | mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

We wakkeren het zomergevoel aan met typische zomerbloemen, zoals zonnebloemen en gerbera's. Begint het al te kriebelen? Trek dan snel je slippers aan, maak je favoriete zomerdrank, en haal de ingrediënten voor deze zomerse bloemenvaas-cocktail in huis.

Bloemen in huis gehaald? Het enige wat je verder nog hoeft te doen is je ogen sluiten, ontspannen en wegdromen bij die ultieme zonvakantie. Waan je aan de rand van het zwembad, met je voeten in het heerlijk frisse water. 

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Houd het relaxte vakantiegevoel vast en maak het jezelf gemakkelijk: vraag je lokale bloemist om een boeket te schikken. Maak je het boeket liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Lees in dit artikel hoe je gemakkelijk zelf een veldboeket schikt. Tip: zorg voor hoogteverschillen om een speels effect te creëren en kies je meest zomerse vaas uit om het boeket in te laten shinen (of gebruik een groot cocktailglas voor een extra zomers effect)! 

Een koffer vol bloemen

Toe aan meer boeketrecepten die het ultieme vakantiegevoel in huis halen? Waan je in de bergen met dit avontuurlijke boeket, laat je gedachten afdwalen naar een romantische citytrip of maak een boeket met deze typische zomerbloemen

Hoe visualiseer jij jouw zomervakantie met bloemen? We zijn benieuwd! Deel jouw zomerboeket met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen.