Boeketrecept: zomerse bergwandeling

Een avontuurlijk en wild boeket

Jodelahiti! Houd jij wel van wat avontuur in de bergen? Geniet je graag van vergezichten met groene weiden en besneeuwde bergtoppen? En trek jij ’s zomers liever je wandelschoenen aan dan je slippers? Dan creëer je met dit boeket jouw ultieme vakantiegevoel!

boeket bergwandeling | mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Van wilgenkatje tot Allium en Latrus-zaadjes: voor dit boeket maken we gebruik van bloemen en takken met opvallende, stoere vormen. Klaar voor avontuur? Trek je bergschoenen aan en laat jouw innerlijke kompas je de weg wijzen naar je lokale bloemist. Bloemen in huis gehaald? Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te ontspannen en weg te dromen bij dat ultieme vakantiegevoel in de bergen. 

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Houd het relaxte vakantiegevoel vast en maak het jezelf gemakkelijk: vraag je lokale bloemist om een boeket te schikken. Maak je, als avontuurlijke actieveling, het boeket liever zelf? Bekijk dan eens ons artikel over het schikken van een veldboeket. Maak je vooral niet druk over de juiste vaas: een thermosfles of hoge drinkbeker geeft een extra avontuurlijke touch. 

Een koffer vol bloemen

Toe aan meer boeketrecepten voor dat ultieme vakantiegevoel? Waan je aan het zwembad met deze zomerse bloemencocktail, of fantaseer met dit boeket over een romantische citytrip. 

Heb jij jouw favoriete zomervakantie met bloemen gevisualiseerd? We zijn benieuwd. Deel jouw zonnige boeket met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen.