Aperoboeket: de clutch onder de boeketten

Is het al vijf uur?

Sommige lunches worden dunches (ja, dat bestaat écht) en groeien uit tot het grand diner van de dag. Maar eerst: een aperitief en een wisseling van look. Voor jezelf én de bloemen op tafel.

Apero boeketjes Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Regels zijn regels

We weten allemaal voor welk moment een cocktailjurk is. Of dat je geen grove totebag meeneemt naar een chique diner, maar eerder een verfijnde clutch. Naarmate de dag verstrijkt wordt de manier waarop we onszelf en de setting aankleden steeds minimaler. Zo geldt dat ook voor bloemen. Transformeer het flamboyante tafelboeket om tot apéroboeketjes. Waarin? In de glazen waarvan je niet meer weet van wie ze zijn natuurlijk.

Uitkleden, afruimen en klaarmaken

De tafel wordt steeds overzichtelijker. Het bonte servies maakt plaats voor borden in één kleur. Het felle zonlicht zwakt af en vraagt om kaarsen op tafel. Kies wat mooie stelen uit het flamboyante tafelboeket en zet ze in cocktailglaasjes met wat vers water. Voel je dat kleine kriebeltje in je buik? 

Meer zomerse inspiratie

Meer van dit soort zonnige bloemeninspiratie zien? Ontdek ons zomerdossier bomvol DIY's, recepten en zomerboeketten, bekijk eens hoe je zelf een professioneel boeket draait of maak je eigen tuinhoed met bloemen. Volg je ons al op social media? Je vindt ons op Facebook, Instagram en Pinterest.