Nu in de winkel: Vogue Wedding special

6 pagina's inspiratie voor je bloemenbruiloft

Vogue Nederland heeft met de nieuwste special 'Vogue Royal Wedding' weer alles uit de kast gehaald. Dit bijzondere bewaarexemplaar staat volledig in het teken van trouwen. Niet geheel toevallig komt het magazine uit op 22 mei 2018. Drie dagen na hét huwelijk van het jaar: dat van Harry & Meghan. De special opent met zes pagina's oogstrelende inspiratie voor je bloemenbruiloft, samengesteld door Vogue Nederland en Mooiwatbloemendoen.nl. Daarmee tillen zij het concept bloemen & trouwen naar een nog hoger niveau. 

High end bloemen

Wat je kunt verwachten? Het prachtige model Romy in jurken van Louis Vuitton, Valentino en Temperley London, omgeven door de mooiste bloemen van A.P. Bloem die telkens weer als toneel dienen van de fijnste taferelen. En dat alles is vastgelegd door niemand minder dan Paul Bellaart. Natuurlijk met het hoge dit-moet-ik-hebben-gehalte zoals je gewend bent van Vogue. 

Nu in de winkel

De Vogue Royal Wedding special is vanaf vandaag te koop in de winkel voor € 14,99. Of je koopt 'm via de site

Nog meer trouwen

In ons trouwdossier vind je volop manieren om jullie speciale dag nóg specialer te maken. Door de meest bijzondere (tafel)aankleding, frisse bruidsboeketten en leuke tips voor DIY feestdecoratie met bloemen en planten. Mocht je nog meer behoefte hebben aan originele ideeën of romantische inspiratie voor jouw droombruiloft, kijk dan op het Pinterest-board Bruiloft van Mooiwatbloemendoen.nl.