De trouwauto als bloemenspektakel

Laat je vervoeren door bloemen

Stap maar in de vintage bloem, dan neem ik je mee naar onze gezamenlijke toekomst. Wat? De DAF Daffodil, de Engelse benaming van Narcis, is een klassieke keuze als trouwauto. Mooi in wit, maar net zo fijn in zachtblauw. Eenmaal op plaats van bestemming gooi je de auto vol met bloemen. Wie heeft er vazen nodig als je een DAF Daffodil hebt? 

Een ritje met de trouwauto

Als je van punt A naar B moet doe je dat op je bruiloft het liefst wel in stijl. Hang wat blikjes en linten aan de achterkant om boze geesten af te zweren en het geluk aan je zijde te krijgen. Heeft de man het laatste woord over de look & feel van de trouwauto? Helemaal prima. Jij hebt het laatste woord over de uiteindelijke bloemencorso waarin de auto zal transformeren! Want waarom ook niet? Zo'n prachtige oldtimer mag best wat langer in de spotlight staan op jullie trouwdag. 

Daffodil als vaas

Zet ramen, deuren en motorkap open en vul de auto met de mooiste trouwbloemen. Steek de bloemen niet regelrecht in de auto, maar zet ze in oase (steekschuim) zodat ze op warme dagen genoeg vocht binnenkrijgen. Het boodschappenlijstje is flexibel: Delphinium, pioenen, sneeuwbal, rozen, rhododendron, allium, hortensia, lavendel, fluitenkruid. Eigenlijk lijkt alles wel in de kofferbak te passen. 

Beeld: Vogue Nederland voor Mooiwatbloemendoen.nl