INSPIRATIE VOOR JE ZOMERBRUILOFT

Het seizoen is geopend

Naast mooie bloemen, zonnig weer en vakantie betekent de zomer maar één ding: trouwen. Vanwege de pandemie waren veel bruidsparen gedwongen hun feest uit te stellen. Nu de beperkingen wereldwijd blijven afnemen, raken geliefden weer in de stemming om elkaar de eeuwige liefde te verklaren. Zet je schrap voor een hele hoop bruiloften!

Zomerbruiloft inspiratie | mooiwatbloemendoen.nl
Zomerbruiloft inspiratie | 2Dezign

2Dezign heeft vier trends samengesteld waarvan zij voorspellen dat deze het komende bruiloftseizoen de dienst uit zullen maken. Wij koppelden iedere trend aan een bloemist.

BRUILOFT IN DE MIX

Trendkleuren: geel, roze, oranje, groen en rood 

Gerenommeerd Belgisch bloemist Stefan van Berlo toont een helder, zonnig bruiloftsthema waarbij felle kleuren en lisianthus een prachtige combinatie vormen. Door de bloem te combineren met citroen en watermeloen laat hij zien hoe creatief bloemschikken kan zijn. Stefan zorgt ervoor dat de grote dag de persoonlijkheid en smaak van het bruidspaar weerspiegelt. 

Een naturel huwelijk

Trendkleuren: wit, zilvergrijs en karamel

Denk aan gedroogd gras in combinatie met verse bloemen, natuurlijke texturen en neutrale tinten, en je zult de vibe van Max Hurtaud’s trend ervaren. Max werkt met bloemen van over de hele wereld en laat zich hierbij inspireren door de manieren waarop bloemen wereldwijd tijdens bruiloften gebruikt worden. Door boeketten van verschillende groottes te gebruiken creëert hij een opvallende en toch natuurlijke look.

Pretty in pink

Trendkleuren: perzik, wit, grijstinten

Als je een old-school romanticus bent, is dit bruiloftsthema iets voor jou. Tiffany van Lenten, een 20-jarige rijzende ster, geeft de traditionele bruiloft een frisse, zoete update. Door verschillende soorten lisianthus te gebruiken, zorgt ze voor een geraffineerd en romantisch geheel.

Trendy in lila

Trendkleuren: lila, paars, roze en grijstinten

Vvoor Tineke Geerlings’ huwelijksthema draait het allemaal om natuurlijke schoonheid. Lila is in 2021 een bijzonder trendy kleur en Tineke verwacht dat de tint populair zal blijven. Ze combineert roze en perzikkleurige lisianthus met peterselie gewikkeld in grijze en lila stof. En vraagt gasten soortgelijke kleuren te dragen om het thema samen te brengen. 

Voel je je geïnspireerd? Laat het ons zien op Facebook en Instagram met de hashtag #mooiwatbloemendoen.nl