Een bloemendecor om in op te gaan

Liefdevol proosten op geluk en gezondheid

Geen enkele kille wand is bestand tegen de overdaad aan liefde van een pioenrozenwand. Bam! Geef de Kardashians het nakijken met deze roze/rood florale muur vol liefde, geluk en gezondheid. 

Symboliek aan de muur

De pioenroos staat symbool voor liefde, geluk en gezondheid. Het is niet zonder reden dat deze prachtbloem een graag geziene gast is op voorjaarsbruiloften. Hallo perfect backdrop voor wedding selfies van je gasten! Laat de huwelijksvoltrekking voor dit romantische decor plaatsvinden en trek jezelf later op de avond terug op diezelfde plek voor een romantische toast en TLC. De gemixte geur van pioenen, champagne en wierook zullen je nog lang herinneren aan een romantische intieme afsluiting van een heerlijke bloemenbruiloft

Zo maak je het

Het is een behoorlijke klus om een bloemenwand te maken. We adviseren je dan ook om het niet zelf te doen, maar uit te besteden aan een bloemist. Toch zelf proberen? Voor deze bloemenmuur maakten we gebruik van pioenrozen in verschillende tinten roze en rood, rhododendron, tijm, platmos, klimop en pulsatilla vulgaris. Deze worden in vochtig steekschuim op hard karton geplaats en hierna aan de muur bevestigd. Zorg er wel voor dat de bloemen goed water krijgen en open staan op het moment surprême. 

Beeld: Vogue Nederland voor Mooiwatbloemendoen.nl