Boeketrecept: herfstig, natuurlijk bruidsboeket

Pak groots uit op je huwelijksdag

Bescheidenheid is een mooie eigenschap, maar je huwelijksdag is het perfecte moment om groots uit te pakken. Ga je trouwen in de herfst, dan hebben we een boeketrecept voor je met een flinke dosis najaarskleur, een portie vrije natuur en een snufje dramatisch effect.

Het boeket vertelt jullie verhaal

Bordeauxrood, bronstinten, bruin, groen en roze: ze passen perfect bij een herfstbruiloft. Met dit imposante boeket neem je de natuur mee in de plechtigheid en beloof je elkaar niet alleen eeuwige trouw, maar ook romantische boswandelingen in het herfstige landschap. Bovendien kun je in het bruidsboeket takken van jouw /zijn /haar lievelingsplant verwerken, bladeren uit jullie tuin of gevonden op de plek waar jullie elkaar ontmoetten. Zo vertelt het boeket jullie verhaal van de liefde.

Deze bloemen heb je nodig:

Lint eromheen

Het boeket mag best wat breed uitvallen, het laat zich net als de natuur niet temmen. Met een mooi lang fluwelen lint in een roze-achtige bronstint bind je het samen. Houd je herfstboeket vervolgens stevig vast en laat ‘m pas los als het tijd is voor de ringen.

Meer bruiloftinspiratie?

Voor nog meer herfstige bruidsinspiratie lees je ons artikel over de dahlia-bruiloft of bekijk je ons Pinterest-board over trouwen.

Credits

Foto: Matt Horan Photography