Trouwboeketrecept: warmte en goud voor jullie dag

Zeg ja tegen een bruidsboeket met droogbloemen!

Op de mooiste dag van jullie leven wil je dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Hoe bijzonder is het als de trouwlocatie jullie stijl reflecteert en de dj of band alleen maar jullie favo liedjes draait? Over hoe je er op de grote dag uit wilt zien, heb je vast en zeker veel gedagdroomd. Een glinsterende prinsessenjurk of juist modern in wit broekspak? Stralen ga je sowieso. De bloemen zijn de kers op de (bruids)taart. Ze tillen jouw look naar een hoger level. En dit bruidsboeket met droogbloemen is echt one-of-a-kind. Dat wordt een entree om nooit meer te vergeten!

Trouwboeketrecept: warmte en goud voor jullie dag Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig

  • Roos
  • Limonium
  • Lagurus Ovattus
  • Strobloem Xerochrysum bracteatum
  • Avena
  • Eucalyptus gekleurd

Dit heb je nodig

Een bloemist wiens werk je mooi vindt. Regelmatig vertellen we je hoe je iets maakt. In dit geval zouden we niet zo snel adviseren om zonder ervaring zelf een trouwboeket te maken. Niet alle bloemen zijn namelijk geschikt als droogbloem. Daarnaast is het belangrijk dat het boeket stevig genoeg is. Je zult namelijk heel wat keren knijpen in de stelen van de zenuwen. Als je een bloemist hebt gevonden die jou gaat helpen dan scheelt het als je precies weet wat je wilt. Dat kan met bovenstaande ingrediëntenlijst en door de voorbeeldfoto’s te tonen van kleuren en vormen.

Bruiloft en bloemen

Een bruiloft en bloemen gaan hand in hand. Een trouwboeket, de aankleding aan tafel of een bloemenboog waaronder je jouw geloften uitspreekt. Bloemen geven jullie bruiloft net dat extra beetje sfeer en warmte. Bekijk ook ons trouwboeketrecept met de geluksbloem chrysant in de hoofdrol of een combinatie van vers en gedroogd. In ons trouwdossier vind je ook inspiratie, DIY’s en achtergrondinformatie over de symboliek van typische trouwbloemen. 

MEER INSPIRATIE

Op zoek naar nog meer originele ideeën of romantische inspiratie voor jouw droombruiloft? Neem dan een kijkje op ons Pinterest board over trouwen. Wil je meer inspiratie op het gebied van droogbloemen? Bekijk dan ons droogbloemen dossier vol tips en tricks waar je direct mee aan de slag kan.