Trouwboeketrecept: voor de stralende herfstbruid

Met de geluksbloem chrysant in de hoofdrol

Herfstbruiden opgelet! Ga jij jouw lief het ja-woord geven in het najaar? Dan hebben wij hét trouwboeketrecept voor je. Met de geluksbloem chrysant in de hoofdrol is dit boeket vol warme kleuren en bijzondere structuren echt een eyecatcher. Na de ceremonie en het feest gooi je deze vol trots over je schouders naar je besties óf je bewaart het boeket om te drogen.

Trouwboeketrecept: voor de stralende herfstbruid Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig

Dit heb je nodig

Een bloemist wiens werk je mooi vindt. Regelmatig vertellen we je hoe je iets maakt. In dit geval zouden we niet zo snel adviseren om zonder ervaring zelf een trouwboeket te maken. We zouden niet snel adviseren om zonder ervaring zelf een trouwboeket te maken. Sommige bloemen geven stuifmeel af en je wilt er niet aan denken dat jouw droomjurk onder de gele vlekken komt te zitten. Daarnaast is het belangrijk dat het boeket stevig genoeg is. Je zult van de zenuwen namelijk heel wat keren knijpen in de stelen. Ook moet het boeket de slinger over je schouder overleven.

Als je een bloemist hebt gevonden die jou gaat helpen dan scheelt het als je precies weet wat je wilt. Dat kan met bovenstaande ingrediëntenlijst maar ook door voorbeeldfoto’s te tonen van kleuren en vormen.

Trouwboeketrecept: voor de stralende herfstbruid Mooiwatbloemendoen.nl

Bruiloft en bloemen

Een bruiloft en bloemen gaan hand in hand. Een trouwboeket, de aankleding aan tafel of een bloemenboog waaronder je jouw geloften uitspreekt. Bloemen geven jullie bruiloft net dat extra beetje sfeer en warmte. Bekijk ook ons trouwboeketrecept met droogbloemen of een combinatie van vers en gedroogd. In ons trouwdossier vind je ook inspiratie, DIY’s en achtergrondinformatie over de symboliek van typische trouwbloemen. 

MEER INSPIRATIE

Op zoek naar nog meer originele ideeën of romantische inspiratie voor jouw droombruiloft? Neem dan een kijkje op ons Pinterest board over trouwen.