Lente

Wat fijn dat je er bent!

Dit seizoen genieten we van kleine dingen met een groots effect. Zoiets simpels als een fijne geur of samen iets moois maken. Lees snel verder en laat je inspireren door het seizoen en het geluk van bloemen. 

Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Tulpen

Wie lente zegt, zegt tulpen. Met zoveel verschillende soorten verveelt deze Hollandse trots nooit. Daarom schreven we een leuk artikel over hoe je tulpen kunt mixen & matchen op basis van kleur, vorm én symboliek. We schreven een prachtig boeketrecept voor je uit met de tulp in de hoofdrol. Ook leuk, we doken in de wereld van de tulpenvazen

Zonnige DIY's

Geniet van de geur van de lente met een zelfgemaakte homespray met lentebloemen. Schik een sereen mono-, match- of mixboeket met de mooiste witte bloemen of maak met mini mensen mini boeketjes. Superleuk naast een groot boeket in dezelfde stijl of als lieve giveaway voor iemand die je maxi lief vindt!

Typische lentebloemen

De lente brengt een nieuwe stroom van bloemen. Wat zijn eigenlijk typische lentebloemen? Met de klassiekers onder de voorjaarsbloemen zoals tulphyacint en narcis beginnen we de vaaswisseling. Daarna vullen we het huis met waxflower, viburnum, violier en blauwe druif. Je komt dit seizoen nog vazen tekort!

Lente-board

Mocht het weer toch nog even tegenvallen... We got you! Op Pinterest vind je een &Lenteboard boordevol bloemen. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een lente board met bloemen? Laat ons weten waar we ‘m kunnen bewonderen.

Tip ons!

Heb jij nog een te gekke bloementip voor de lente? We zouden het leuk vinden als je 'm mailt naar redactie@mooiwatbloemendoen.nl. Je kunt natuurlijk ook een berichtje achterlaten op onze Facebookpagina of op Instagram.