Iced Flowers

Esthetische bloemenkunst van Azuma Makoto

Maak kennis met het werk van Flower Artist Azuma Makoto. Alles wat hij doet richt zich op het verhogen van de waarde van bloemen en planten door het vinden van unieke en mysterieuze vormen die deze prachten van Moeder Natuur bezitten. Met een immens respect voor de natuur en het behoud daarvan, zet hij deze prachtige elementen om tot een esthetisch kunstwerk. Zo ook in de expositie Iced Flowers.

Iced Flowers

Iced Flowers laat het veranderende leven van een bloem zien, alleen dan opgesloten in ijs. Door ze in ijs te plaatsen laten bloemen unieke uitdrukkingen zien. Kijk en bewonder...

Iced Flowers

 

Iced Flowers

 

Iced Flowers

Meer over Azuma Makoto

Azuma Makoto bestormde in 2002 de bloemenbusiness. Sindsdien is hij de eigenaar van haute-couture floral shop Jardins des Fleurs in Minami-Aoyama in Tokyo en sinds 2005 is hij beter bekend als Flower Artist. Gedurende een periode van twee jaar, van april 2007 tot maart 2009, runde hij een privé-gallerie in Tokyo om eigen werk te exposeren. Later in 2009 richte hij een experimenteel laboratorium op, genaamd AMKK: Azuma Makoto Kaju Kenkyusho, hetgeen Azumo Makoto Botanisch Onderzoeksinstituut betekent. Sindsdien heeft hij zijn kunstactiviteiten met planten en bloemen nog verder uitgebreid. De expo Iced Flowers is hier een mooi voorbeeld van. De expositie was begin januari live te bewonderen in Japan. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Bekijk meer van zijn werk op www.azumamakoto.com.