Boeketrecept: wit boeket met tulpen

Haal rust in huis

Het is weer tijd voor tulpen! In knalkleuren of juist in een wit, sereen boeket. Dit boeketrecept laat zien dat de combinatie van witte tulpen met andere witte bloemen zorgt voor een ijzig mooi effect.  

BOEKETRECEPT: WINTERSE TULPEN Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig voor witte boeketten

Zo maak je een winters wit boeket

Vraag een beetje hulp aan je bloemist óf ga zelf aan de slag. Kies de mooiste, witte bloemen die je maar kunt vinden. Houd alvast rekening met hoogteverschil en afwisseling tussen frêle blaadjes, knisperende tulpen en bloemen met een spannend effect. 

Kies een geschikte vaas uit, zorg ervoor dat deze goed schoon is en vul deze met een laag water. Niet te scheutig hoor, anders gaan de tulpen slap hangen. Snijd de bloemen schuin af en schik ze stuk voor stuk in de vaas. Door met de klokrichting mee te werken, krijg je een biedermeier vorm. Maar georganiseerde chaos werkt evengoed en geeft een veldboeket-vibe. Klaar is je frisse winterboeket met tulpen. De dag ziet er opeens een stuk stralender uit! Oh, en voor de beste tips om je tulpen langer mooi te houden bekijk je deze verzorgingstips voor tulpen

meer winterse inspiratie

Is je witte boeket klaar (om cadeau te geven)? Dan wil je'm natuurlijk zo mooi mogelijk inpakken. Wat dacht je van deze stijlvolle flower wraps? En wil je jouw gevoelens tot leven brengen in een boeket? Ontdek dan deze mood-matching boeketten. Ook leuk: prikkel je zintuigen met een zelfgemaakte rozenscrub, of met overheerlijke chocoladebrokken met viooltjes. En voor je dagelijkse dosis inspiratie volg je ons natuurlijk op PinterestInstagram en Facebook.