Verspreid de kerstgedachte met een kerstpakketje

En vul de afstand

Omdat kerst dit jaar (opnieuw) anders gevierd wordt dan normaal, is dit hét moment om aan je buren te denken. Vul de afstand met een kerstpakketje vol leuks en lekkers!

Verspreid de kerstgedachte met een kerstpakketje | Mooiwatbloemendoen.nl

Kleurrijk miniboeket

Heb je een overweldigend kerstboeket staan? Maak dan in dezelfde stijl miniboeketten voor je buurtgenoten. Ook leuk: geef een miniboeket dat past bij de persoon aan wie je het geeft. Dat kun je doen door kleur- of vormgebruik, maar ook door in de wereld van bloemsymboliek te duiken.

Wie zoet is...

Er is altijd meer dan genoeg eten over na het kerstdiner. Maar vooral zoet eten doet het goed als presentje. Verwen buren met de zelfgebakken koekjes die je echt niet meer op kreeg. En een stuk red velvet taart zorgt natuurlijk ook voor blije gezichten.

Lichtpuntje 

Heb je nog wat budget over, voeg dan een heerlijk geurende kaars aan het kerstpakketje toe. Want een beetje licht kunnen we allemaal wel gebruiken tijdens de donkere dagen. Nietwaar?

MEER, MEER, MÉÉR KERST!

Ben je helemaal in de kerstsferen en krijg je niet genoeg van het gezelligste seizoen van het jaar? Bekijk ons kerstdossier met alle bloemeninspiratie, of ga aan de slag met onze DIY’s. Wat dacht je van een chrysantendiadeem, een bonte kerstkrans of een kerstboom met droogbloemen? Deel al jouw florale kerstcreaties met ons op Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen, of bekijk ons Pinterestboard Kerst voor meer inspiratie.