Bloemlezing de roos

Een online cadeautje boordevol liefde

Iedere maand verschijnt op Mooiwatbloemendoen.nl een Bloemlezing; een bijzonder bloemig gedichtje geschreven door Kim Triesscheijn en prachtig geïllustreerd door bekende illustratoren als Maki, Studio Boot, Geertje Aalders, Studio SjoeSjoe en Het Paradijs. Deze Bloemlezing staat in het teken van de roos en is geïllustreerd door Hyshil.

Online cadeautje

De Bloemlezing brengt een ode aan de mens, via de kenmerken van een bloem. Een (online) cadeautje van Mooiwatbloemendoen.nl om een beetje schoonheid en positiviteit te verspreiden. Want mensen zijn mooi en magisch. Net als bloemen.  En omdat de roos en liefde hand in hand gaan, hebben we een Bloemlezing gemaakt die bruist van de liefde. Deel ‘m met jouw lief en breng hem of haar een ode.  

Bloemlezing de roos

Bekijk hieronder ook de verkorte versie van de Bloemlezing.

HyshilIllustrator

Hyshil is illustrator en designer. Na haar studie nam haar carrière een droomvlucht. Haar liefde voor magazines is de wortel van haar carrière. Ze werkte in opdracht voor magazines als ELLE en Vogue en maakt vrij werk dat ze verkoopt in haar online shop en in verschillende winkels in Nederland. Hyshil & Bloemen: “Ik ben opgegroeid op het Groningse platteland. Al woon ik graag in de stad, ik blijf dol op de natuur. Met bloemen haal ik - in mijn stadse bestaan - een fijn stukje natuur in huis.”

 

 

Kim TriesscheijnDichter

De Bloemlezingen worden geschreven door Kim Triesscheijn. Kim staat voor eerlijk, echt en eigen. Op eigen wijze schrijft ze de wereld een beetje mooier. Als dichter van de bundel Liefde op het eerste gedicht. Maar ook als spoken word performer, blogger, copywriter, conceptdenker en kinderboekenschrijver. Kim & Bloemen: "Ik word vrolijk van bloemen op mijn schrijftafel; bossen met van alles wat. Bloemen die buiten de lijntjes durven te groeien en kleuren.”

Bloemlezing de roos