Benodigdheden
- Je mooiste glazen
- Zeef
- Een kleine steelpan
- 1 theelepel rozenwater (gemaakt van eetbare rozenblaadjes, 2 kopjes suiker en 1 kopje water)
- 750 ml droge witte wijn
- 750 ml bruisend mineraal water
- Een vleugje liefde
Aan de slag
Doe de suiker en het water in een kleine pan en verwarm de mix, maar laat het niet koken. Roer regelmatig tot de suiker is opgelost. Zet de temperatuur laag en voeg de eetbare rozenblaadjes toe. Laat het mengsel 15 minuten sudderen op een laag pitje, maar zorg ervoor dat het niet gaat koken. Zet na 15 minuten de pit uit en laat het mengsel 2 tot 3 uur afkoelen. Zorg ervoor dat er geen rozenblaadjes achterblijven door het mengsel te zeven. Doe ijsblokjes in mooie glazen, voeg het rozenwater, de wijn en het bruisend mineraalwater toe en decoreer de rozenpunch met eetbare rozenblaadjes. Voeg een vleugje liefde toe en genieten maar. Cheers!
meer liefde
Rozenpunch gemaakt? Deel jouw liefdesdrank met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen. Nog meer liefde te geven? Zet je gevoelens op dit mooie briefpapier, of verras je geliefde met een boeket dat symbool staat voor jouw liefde. Koop jouw Valentijnsboeket bij je lokale bloemist, of bestel 'm online!
