Cupidrone verrast met bloemen en gedichten

Er hangt liefde in de lucht!

Landgenoten opgelet! Bloemenbureau Holland zorgt op dinsdag 14 februari voor wat extra romantiek. Met Cupidrone! Word jij verrast met prachtige rode bloemen, gedichten of een romantische date? Lees snel verder!

Nederlanders en Valentijnsdag

Dat wij Nederlanders wel wat extra romantiek kunnen gebruiken blijkt uit recentelijk onderzoek van Motivaction. 39% van de ondervraagden geeft aan iets aan Valentijnsdag te doen om te voorkomen dat ze door hun partner worden verrast en zelf met lege handen staan. En 69% zegt het eens te zijn met de stelling dat Valentijnsdag commerciële onzin is. 

Cupidrone verrast geliefden in Utrecht

Komt de liefde op Valentijnsdag niet uit onszelf, dan komt het wel uit de lucht gevallen! Boven Vredenburg, in het centrum van Utrecht tenminste, want daar verrast Cupidrone op dinsdagmiddag tussen 14:00-18:00 uur geliefden met prachtige rode bloemen, voorzien van gedichten van Bram Schweckhorst. En een aantal bloemen heeft iets extra’s in petto: een volledig verzorgde romantische date! 

Spread the love!

Om deze Valentijnsactie extra aandacht te geven, werpt Sergio - bekend van First Dates - zich op als ambassadeur van het evenement. “Van mij mag het elke dag Valentijnsdag zijn. Wat is er nou mooier de liefde naar elkaar uit te spreken?”, aldus Sergio. 

Mogelijk gemaakt door kwekers

Een groot aantal kwekers helpt Cupidrone bij zijn missie, door te zorgen voor prachtige rode bloemen, zoals rozen, chrysanten, anthuriums, gerbera’s, anjers, irissen en freesia’s*.

Meer inspiratie

Geïnspireerd geraakt om ook iets voor jouw valentijn te doen? Laat het hart van jouw geliefde sneller kloppen met een perfect valentijnsboeket. Niet zeker welke bloemen je moet kiezen? Lees dan hier onze 5 tips. Voor meer valentijns-inspiratie en informatie over Cupidrone volg je ons natuurlijk op Instagram

*Deze valentijnsactie is mede mogelijk gemaakt door Fabulous Freesia, van der Drift Roses, Coloured by Gerbera, #dianthusflowersgrowers, Anthurium Info, Just Chrys, Berg RoseS en Middenweg Flowers.