STIJLTREND: BRIGHT & BREEZY

Een flinke dosis kleur en vrolijke prints

We zijn toe aan verbinding en positiviteit. De stijltrend Bright & Breezy introduceert een flinke dosis kleur en vrolijke prints. Het mag na (en tijdens) een intense periode wel even luchtig zijn, en een tikje eigenwijs. Met een vleugje feel good.  

Stijltrend Bright & Breezy focust op de verbindende eigenschappen van bloemen en planten en wijst op de gezonde en ontspannende werking van bomen, struiken, planten, bloemen en bloembollen. Door vrolijk gekleurde bloemen te combineren met ongecompliceerde dessins en frisse kleuren zet je de juiste toon. Deze trend inspireert je om positief te blijven denken. Ook tijdens tegenslagen of in moeilijke tijden. 

Boeket op tafel in de stijltrend Bright & Breezy
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

TRENDINGREDIËNTEN BRIGHT & BREEZY

De stijltrend van dit seizoen vertaalt zich in allerlei vrolijke en nieuwe manieren om bloemen en planten te introduceren in en rondom het huis. Met upcycling en vintage objecten kleden we deze trend aan. Eventuele nieuwe materialen zijn makkelijk en praktisch in gebruik en hebben een vriendelijke uitstraling. De dessins zijn ongecompliceerd en optimistisch. Denk aan organisch ogende ruiten, strepen of fruit. Materialen die we veel terugzien zijn keramiek, gekleurd glas, kunststof, textiel, raffia en granito. Wat kleur betreft straalt deze stijltrend ‘vrolijkheid’ uit. Denk aan krachtige pasteltenten zoals lila en zeegroen afgewisseld me fellere accenten zoals koraalrood.

BRIGHT & BREEZY IN HET INTERIEUR

Bright & Breezy inspireert tot het creëren van een setting waar je gewoon heerlijk kunt 'zijn'. Bloemen zijn in deze trend de slingers die je zelf ophangt en laten zich op vrolijke en grappige wijze zien. Je kan er zelf mee aan de slag en de ontspannende en positieve eigenschappen van bloemen echt ervaren. Bijvoorbeeld door het maken van een bont boeketrecept, een DIY: hangende bloemen, een boeketrecept voor op de tuintafel, stillevenboeket op vrolijke wijze of door Allium om te turnen tot centerpiece.

BRIGHT & BREEZY TOEPASSEN MET BLOEMEN

Je interieur hoeft echt geen hele metamorfose te ondergaan om deze stijltrend toe te passen. Met een paar aanpassingen maak je al een groot verschil! Upcycle schoonmaakproducten tot vaas of maak van hele andere objecten een vaas. Dat geeft direct het Bright & Breezy-gevoel.

Meer lezen (en zien) over Bright & Breezy? Bekijk dan eens ons lookbook! We zijn benieuwd hoe jij deze stijltrend gaat vormgeven. Deel het met ons via Instagram of Facebook met de hashtags #mooiwatbloemendoen en #brightandbreezy.