DIY: een hangend tasje vol bloemen

Ze komen zo uit de lucht vallen!

Is er iets gezelligers in het straatbeeld dan een tas vol bloemen? Een fancy bloemendrager of een gewone tote wordt na een bezoekje aan de bloemist omgetoverd tot een levend kunstwerk. Maar wacht eens even, dat is ook leuk voor thuis! En met een tas met fruitdessin helemaal passend in de stijltrend Bright & Breezy. Zo doe je dat.

DIY: een hangend tasje vol bloemen Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Schik je bloemen zoals je normaal zou doen. Plaats deze in vers water in de kleinste emmer die je hebt. De emmer plaats je in de tas. Zoek een mooie spot in huis voor jouw hangende boeket. Gebruik het touw in de vrolijke kleur (een schoenveter werkt ook!) en knoop deze om een hendel van de tas. Bevestig deze aan een haak in het plafond of wikkel deze om een balk. Tadaa!

Meer kleur in huis

Heb je de smaak te pakken en kun je wel wat meer seizoensinspiratie gebruiken? Bekijk de stijltrend Bright & Breezy en ga aan de slag. Laat je inspireren door het seizoen met alle heerlijke en leuke DIY’s. Nog meer inspiratie nodig? Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram en deel jouw bloemencreaties met de hashtag #mooiwatbloemendoen.