HERFST/WINTER 2020 TREND COLLECTIE: INNER RETREAT

Deze bloemen verdienen dit seizoen een plekje bij jou in huis

Deze herfst en winter gaan we voor bloemen die ons kalmeren en een geborgen gevoel geven. Stijltrend Inner Retreat staat voor self-care en ontprikkeling, nog relevanter nu de drukste periode van het jaar in aantocht is. Lees verder en ontdek de belangrijkste bloemen voor dit seizoen - en doe volop inspiratie op om ze in jouw huis een plekje te geven.

Herfst/Winter 2020 Trend Collectie: Inner Retreat | Mooiwatbloemendoen.nl

We trappen af met gipskruid, een lichte, donzige bloem die het zachte van de Inner Retreat stijltrend belichaamt. Een hele bos van deze bloemen ziet er prachtig uit als zwevende bloemenbal, zoals deze DIY laat zien.

De volgende bloem in de collectie is Anthurium, herkenbaar aan z’n hartvormige blad. Plaats deze opvallende bloemen ieder in een eigen vaas en vul je huis met liefde, zorgzaamheid en vriendelijkheid.

Chrysant is een bijzondere bloem, die warmte en kleur geeft aan ieder boeket. De bloem wordt al eeuwenlang vereerd in China en Japan en heeft veel speciale betekenissen. Zo zou de chrysant vrede en geluk brengen - en wie wil dat nou niet in huis halen? Tijd om de chrysant opnieuw te ontdekken.

Het lange vaasleven van de Cymbidium orchidee - je geniet er maximaal vijf weken van - maakt ‘m de perfecte versiering voor een zelfgemaakte dromenvanger die zoete dromen en rustgevende nachten belooft.

Anjers versieren ons huis als color gradient guirlande. En wist je dat de anjer voor hartstocht en verlangen staat? Die hartstocht wordt nog groter met deze amandel-anjers gemaakt van pistachemarsepein, oranjebloesem- en rozenwater. 

Wanneer het op boeketten aankomt, steelt Viburnum dit seizoen graag de show. De geurende bollen van frisgroene bloemblaadjes lenen zich goed voor een rustgevend boeket. Met dit boeketrecept stel je je eigen Inner Retreat boeket samen - je bloemist lief aankijken kan natuurlijk ook. 

Last but not least sluit sering onze herfst/winter 2020 Trend Collectie af. Alleen al om de heerlijke geur is deze bloem een bezoekje aan jouw huis waard. In een boeket of als heerlijke winterse homespray

Benieuwd hoe de planten Trend Collectie voor herfst/winter 2020 eruit ziet? Je bekijkt de plantencollectie hier.

Volg ons op Pinterest en Instagram voor meer ideeën en inspiratie rondom stijltrend Inner Retreat.