INNER RETREAT BOEKET MET VIBURNUM

Een groene bloemenbol voor rust en kalmte

De zachte, ronde vorm van Viburnum 'Roseum' brengt rust en kalmte. Deze bloem is dus niet zonder reden de ster van ons Inner Retreat boeket, gemaakt om balans in je leven te brengen. Stel het boeket zelf samen - of vraag je bloemist dit te doen - en ervaar het ontspannende effect van deze geurige bloem in huis.

Inner Retreat boeket met Viburnum | Mooiwatbloemendoen.nl

BLOEMEN VOOR KALMTE EN CONTRAST

Het zachte groen van Viburnum leent zich goed voor een rustgevend boeket. Naast Viburnum gebruikten we lelies voor wat contrast in vorm, samen met de zachte kleuren van de roos en chrysant.

DIT HEB JE NODIG

ZO STEL JE DIT BOEKET SAMEN

Zorg ervoor dat de vaas schoon is en het water vers. Voeg wat snijbloemenvoedsel aan het water toe. Snijd de stelen van de bloemen schuin af en verwijder eventuele blaadjes, zodat deze niet onder water komen te staan.

Nu komt het leuke gedeelte: de bloemen schikken. Een Inner Retreat boeket ziet er het beste uit wanneer de bloemen met zorg zijn gearrangeerd. Creëer een fijne balans tussen de verschillende soorten bloemen, zodat het boeket een zacht en rustgevend effect krijgt. Zorg ervoor dat Viburnum prominent in beeld staat en je de zachte rondingen goed kunt bewonderen.

Om zo lang mogelijk van het boeket te kunnen genieten zet je de vaas op een koele plek en uit de buurt van de fruitschaal. Geniet ervan!