Boeketrecept: mood booster herfstboeket

Voor een glimlach op je gezicht

Nu de dagen langzaamaan wat korter worden, is het tijd om naar binnen te gaan en het gezellig te maken. Muziekje op, kaarsjes aan, kussens opschudden en een mood booster herfstboeket in de vaas. Want van een prachtig boeket in een nog gezelligere vaas krijg je direct een glimlach op je gezicht. Dag herfstblues, hallo happiness infuse! Zo maak je dit heerlijke mood booster boeket speciaal voor dit seizoen.

Boeketrecept: mood booster herfstboeket | Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig voor het herfstboeket

Zo maak je het herfstboeket

Regel 1? Houd je vooral niet in. Regel 2? Er bestaan geen regels! Je kunt jouw lokale bloemist vragen om een statement boeket te maken, maar nog leuker is het om zelf aan de slag te gaan. Wedden dat je tijdens het maken van dit boeket al in een goede bui raakt?

Het boeket mag losjes en zonder kaders in de vaas staan, zoals bij een plukboeket. De besjes grijpen graag de hoogte terwijl kleurrijke cosmos de aandacht trekt recht van voren. De grasachtige bloemen benadrukken het natuurlijke aspect en houden het geheel speels en zacht. Precies wat je nodig hebt voor een mood booster boeket!

Meer, meer, méér (herfst)inspiratie?

Kijk jij ook zo uit naar de herfst en de mooie kleuren van het seizoen? Dan is het oogstboeket misschien ook iets voor jou! Of steek je handen uit de mouwen en maak een bloemenkrans met herfstbloemen. Volg je ons al? Je vindt ons op Facebook, Instagram en Pinterest. We zijn benieuwd naar jouw resultaat, dus deel jouw creatie met ons met de hashtag #mooiwatbloemendoen!