Boeketrecept: mood booster herfstboeket

Voor een glimlach op je gezicht
Geschatte leestijd: 2 minuten

Nu de dagen langzaamaan wat korter worden, is het tijd om naar binnen te gaan en het gezellig te maken. Muziekje op, kaarsjes aan, kussens opschudden en een mood booster herfstboeket in de vaas. Want van een prachtig boeket in een nog gezelligere vaas krijg je direct een glimlach op je gezicht. Dag herfstblues, hallo happiness infuse! Zo maak je dit heerlijke mood booster boeket speciaal voor dit seizoen.

Boeketrecept: mood booster herfstboeket | Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Regel 1? Houd je vooral niet in. Regel 2? Er bestaan geen regels! Je kunt jouw lokale bloemist vragen om een statement boeket te maken, maar nog leuker is het om zelf aan de slag te gaan. Wedden dat je tijdens het maken van dit boeket al in een goede bui raakt?

Wij kozen voor een ultiem vrolijke vaas: de handgeschilderde bloemenvaas van HKliving. Deze vaas heeft een klassieke vorm in een fris jasje, is goed hoog en wat smaller aan de bovenkant. Houd hier rekening mee als je een boeket schikt.

De kleuren van het boeket komen terug in de vaas. Oranje lampionnen, roze cosmea, dieprode kangoeroepootjes en witte aster. Het is subtiel, maar geeft het gewenste effect.

Het boeket mag losjes en zonder kaders in de vaas staan. Zoals een plukboeket. De besjes grijpen graag de hoogte terwijl kleurrijke cosmea de aandacht trekt recht van voren. De grasachtige bloemen benadrukken het natuurlijke aspect en houden het geheel speels en zacht. Precies wat je nodig hebt voor een mood booster boeket!

Meer, meer, méér (herfst)inspiratie?

Kijk jij ook zo uit naar de herfst en de mooie kleuren van het seizoen? Dan is het oogstboeket misschien ook iets voor jou! En ontdek waarom bloemen je ook helpen om je ochtendhumeur te verslaan. Volg je ons al? Je vindt ons op Facebook, Instagram en Pinterest. We zijn benieuwd naar jouw resultaat, dus deel jouw creatie met ons met de hashtag #mooiwatbloemendoen!