Groots droogboeket in statement vaas

Want 1 + 1 = triple herfstplezier

Een droogbloemboeket in huis geeft ellenlang plezier. En een droogbloemboeket geïnspireerd op de herfst in de Kink vaas van Muuto? Dat werkt als verdubbelaar. Of verdriedubbelaar. Nee wacht, als exponentieel plezier! More is more in dit geval. Ontdek hieronder het boeketrecept voor dit prachtige droogboeket.  

Groots droogboeket in statement vaas | Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig voor het droogboeket

Zo maak je het droogboeket

Werken met droogbloemen is anders dan werken met verse bloemen. Doordat de bloemen zijn gedroogd zijn ze fragieler en kunnen ze makkelijk breken of scheuren. Neem de tijd en kies een werkplek waar je alle ruimte en rust hebt om het boeket te maken.

Leg de bloemen naast elkaar op tafel en bedenk het gevoel wat je wilt uitstralen. Maak ook gebruik van de eigenschappen van de stelen. Een rechtopstaande strakke steel werkt goed in de hoogte, een waaierige steel met bladeren of een hangende pluim past weer goed aan een zijkant om het boeket wat ronder en zachter te maken.

Je kunt een deel van het boeket draaien als biedermeier en deze in de vaas plaatsen. Hierna kun je nog losse stelen toevoegen om het af te maken. Bekijk het boeket van alle kanten en zorg ervoor dat het een driedimensionale totaalbeleving wordt. Triple herfstplezier gegarandeerd!

Meer, meer, méér herfstinspiratie?

Geniet jij ook zo van de herfst en de mooie kleuren van dit seizoen? Dan is het oogstboeket misschien ook iets voor jou! Of omarm de herfst met een bloemenkrans. Volg je ons al op social media? Je vindt ons op Facebook, Instagram en Pinterest. We zijn benieuwd naar jouw resultaat, dus deel jouw creatie met ons met de hashtag #mooiwatbloemendoen!