Boeketrecept: heerlijk herfstboeket

Heerlijk, helder, herfst!
Geschatte leestijd: 2 minuten

Gewoon zomaar. Of om het seizoen te vieren. Voor een geliefde, een grappige collega, een vriend waar je trots op bent. Of voor jezelf! Dit recept voor een heerlijk herfstboeket is er eentje in de categorie ‘succes gegarandeerd’. Ren jij vandaag nog naar de bloemist?

Boeketrecept: heerlijk herfstboeket Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig voor het herfstboeket

boeket met herfstbloemen

Dit herfstboeket met typische herfstbloemen is een ode aan het seizoen. En een ode aan degene die dit boeket ontvangt! De chrysant schittert als gouden bloem en brengt geluk en gezondheid. Daar kunnen we nooit genoeg van hebben, nietwaar? De bloem van de liefde, roos, is ook van de partij en is ook in poederwit of zachtgeel een beauty. De aster geeft dit boeket een extra vrolijke twist. De oranje lampionnetjes van Physalis zijn een herkenbare najaarsverschijning. En de stijlvolle bessen van Hypericum maken dit boeket helemaal af! 

Zo maak je het herfstboeket

Draai zelf een boeket – zo doe je dat! – of laat de bloemist een handje helpen. Het enige wat je hoeft te laten zien is de ingrediëntenlijst en/of een foto van dit heerlijke herfstboeket. Deel je op Insta of Facebook met ons het eindresultaat met #mooiwatbloemendoen?

MEER INSPIRATIE

Op zoek naar nog meer originele ideeën of seizoensinspiratie voor dit seizoen? Ontdek dan ons herfstdossier bomvol inspiratie, DIY's en herfstrecepten. Of volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor je dagelijkse dosis florale inspiratie.