Boeketrecept: heerlijk herfstboeket

Heerlijk, helder, herfst!
Geschatte leestijd: 2 minuten

Gewoon zomaar voor jezelf. Of om het seizoen te vieren. Of jezelf! Voor iemand die je lief hebt, een grappige collega, vriend waar je trots op bent of wie jij dan ook een glimlach op het gezicht wil toveren. Dit boeketrecept voor een heerlijk herfstboeket is er eentje in de categorie ‘kan niet missen’. Ren jij vandaag nog naar de bloemist?

Boeketrecept: heerlijk herfstboeket Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Typische herfstbloeiers

Dit herfstboeket met typische herfstbloemen is een ode aan het seizoen. En een ode aan degene die dit boeket ontvangt! De chrysant schittert als gouden bloem en brengt geluk en gezondheid. Daar kunnen we nooit genoeg van hebben, nietwaar? De bloem van de liefde, roos, is ook van de partij en is ook in poederwit of zachtgeel een beauty. De oranje lampionnetjes van Physalis zijn een herkenbare najaarsverschijning, Wat een treat!

Zo maak je het 

Draai zelf een boeket – zo doe je dat! – of laat de bloemist een handje helpen. Het enige wat je hoeft te laten zien is de ingrediëntenlijst en/of een foto van dit heerlijke herfstboeket. Deel je op Insta of Facebook met ons het eindresultaat met #mooiwatbloemendoen?

MEER INSPIRATIE

Op zoek naar nog meer originele ideeën of seizoensinspiratie voor de herfst? Neem dan een kijkje op ons Pinterest board herfst. Of volg ons op Instagram en Facebook voor regelmatige bloeminspiratie.