Kleed de lunchtafel aan met herfstbloemen

Hèherfst, eindelijk!

Herfstliefhebbers kunnen niet wachten om hun liefste vrienden en gezelligste familie uit te nodigen voor een heerlijk samenzijn. Maar dan wel in cosy herfst-sferen én met een prachtig aangeklede tafel vol bloemen en andere knipogen naar het seizoen. Laat je inspireren!

Kleed de lunchtafel aan met herfstbloemen Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Zet de herfst Op tafel

Alles komt samen op tafel. De typische herfstbloemen zoals die ook te vinden zijn in dit heerlijke herfstboeket, de kunstwerken van pompoenen die je hebt beschilderd met jouw favoriete herfstbloemen en een verzameling van prachtige bloemstelen, bloeiende takjes, en grappige knutselwerken van de kleinsten thuis.

creëer een herfstig tafereel

Koop pompoenen in verschillende maten, kleuren en vormen en leg ze over de volledige breedte van de tafel. Zet hiertussen meerdere vazen met mini-boeketjes. Uiteraard met typische herfstbloemen als chrysanten, aster, roos, Hypericum en Veronica. Verdeel kaarsen over de tafel voor prachtig licht, het is immers steeds vroeger donker. Gaatjes over in de aankleding? Plaats hierin losse bloemen en takken eucalyptus, sneeuwbes en rozenbottel.

herfstrecepten

Wat schaft de pot? Serveer typische herfstgerechten zoals pompoensoep, bladerdeegtaart met pompoen, een stamppot en gegrilde groenten van het moment. Of verzorg een chrysanten high tea met onder andere chrysanten-cheesecake, chrysanten-bouillon en verse chrysanten-thee. Zelf maken is simpel. Wij vertellen je hoe!

MEER herfstINSPIRATIE

Op zoek naar nog meer originele ideeën of seizoensinspiratie voor de herfst? Volg ons dan op Instagram, Pinterest en Facebook voor je dagelijkse dosis florale inspiratie.

Kleed de lunchtafel aan met herfstbloemen Mooiwatbloemendoen.nl