Boeketrecept: stille aanbidder boeket

Beminnen zonder woorden
Geschatte leestijd: 2 minuten

Weet jouw vlam niet eens van jouw bestaan af? Ben je te verlegen om jouw liefde kenbaar te maken? Heeft de persoon die bij jou de hartkloppingen veroorzaakt al een lief? Is het ingewikkeld tussen jullie? Een geheime liefde boeket voor jouw secret lover gaat je helpen!

Mooi van binnen en van buiten

Voor een verpletterende indruk ziet het boeket er niet alleen heel mooi uit, ook de betekenis is spot on. Omdat je weinig woorden kwijt kunt op de bijgevoegde kaart, je undercover wilt blijven en niet de mogelijkheid hebt om de symboliek van het boeket mondeling toe te lichten, is de symboliek van bloemen nóg belangrijker. Wist je dat dit vroeger dé manier van flirten was? Zo staan oranje rozen voor verlangen, anjer voor hartstocht en romantiek, calla voor schoonheid en geluk, tulp voor onstuimige liefde en anemoon spreekt uit ‘ik wil graag bij je zijn’. Als dat geen duidelijke boodschap is.

Dit heb je nodig

  • Roos

  • Anjer

  • Calla

  • Tulp

  • Anemoon

Zo maak je het

Het meest gemakkelijke is om de bloemist te vragen een boeket te draaien. Met het ingrediëntenlijstje heb je in ieder geval genoeg handvatten om de bloemist er iets moois van te laten maken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor die extra persoonlijke touch. Bekijk bijvoorbeeld eens hoe je zelf een biedermeier of veldboeket draait. Kies bij de bloemist vooral ook bloemen die jij mooi vindt en waarvan je denkt dat jouw lief dat ook vindt. Vergeet tijdens het proces ook niet waarom je dit boeket wilt geven: jouw liefde kenbaar maken, zonder jezelf kenbaar te maken.

Bekijk ook onze andere boeketten

Is de situatie toch gewijzigd, wil je meer inspiratie of ben je gewoonweg nieuwsgierig? Bekijk ook eens onze andere boektrecepten voor Valentijnsdag. Zoals het ware liefde boeket en het eerste date boeket

We wensen je heel veel geefplezier en liefde toe!