Boeketrecept: ware liefde boeket

Bedankt dat ik van jou mag houden

Ook al ben je al jaar en dag samen met je lief, dat betekent niet dat je daar nooit meer bij stil hoeft te staan. Juist de ware liefde verdient weleens een extraatje. Gewoon omdat je hem of haar zo zeer waardeert of omdat je partner ook je partner in crime is. Liefde is er om te vieren en hoe vier je de liefde nou beter dan met een mooi boeket?

Mooi van binnen en van buiten

Voor een verpletterende indruk ziet je boeket er niet alleen heel mooi uit, ook de betekenis is spot on. Uiteraard vind je in dit boeket rozen. Wist je dat iedere kleur roos een eigen betekenis heeft? Zo staat de rode roos voor liefde en respect. Scabiosa zit niet alleen in dit boeket, omdat het zo mooi oogt. Deze bloem staat voor liefde in haar puurste vorm. De chrysant brengt een dosis geluk, de gerbera staat voor speelsheid en de eucalyptus voor zuiverheid. En de freesia voegt daar nog eens onvoorwaardelijke liefde aan toe. Wow, als dat geen boodschap vol ware liefde is!

Dit heb je nodig

  • Roos

  • Scabiosa

  • Chrysant

  • Gerbera

  • Eucalyptus

  • Freesia

Zo maak je het

Het meest gemakkelijke is om de bloemist te vragen een boeket te draaien. Met het ingrediëntenlijstje heb je in ieder geval genoeg handvatten om de bloemist er iets moois van te maken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor die extra persoonlijke touch. Bekijk bijvoorbeeld eens hoe je zelf een biedermeier of veldboeket draait. Kies bij de bloemist vooral ook bloemen die jij mooi vindt en waarvan je denkt dat jouw lief dat ook vindt. Vergeet tijdens het proces ook niet waarom je dit boeket wilt geven: jouw liefde bedanken voor jullie prachtige romance. Dus geef, knuffel en vier de liefde.  

Bekijk ook onze andere boeketten

Is de situatie toch gewijzigd, wil je meer inspiratie of ben je gewoonweg nieuwsgierig? Bekijk ook eens onze andere boektrecepten voor Valentijnsdag. Zoals het stille aanbidder boeket en het eerste date boeket

We wensen je heel veel geefplezier en liefde toe!