Boeketrecept: Ludus, voor speelse liefde

Het wordt een flirty Valentijn

Een luchtige liefde vol spel en plezier: dat is Ludus. Een liefde die je door het leven laat dansen, want deze liefde maakt alles leuker. Breng een ode aan Ludus met dit speelse Valentijnsboeket.  

ludus speels boeket
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Ludus: speelse liefde

Ludus is een flirty liefde, die je vaak aan het begin van een relatie ervaart. Je hebt vlinders in je buik en je hartslag schiet de lucht in wanneer je bij je partner bent. Je flirt erop los, plaagt elkaar en hebt plezier. Maar Ludus is ook de lol die je met een vriend of vriendin kunt hebben. Met die persoon zijn zorgt voor instant vrolijkheid, positiviteit en zin in het leven. Wauw!  

Het Ludus-boeket

Flamboyant Gloriosa, sprankelend Freesia en gek Kangoeroepootje: dit boeket is net zo speels als Ludus is. Door te variëren met de lengte van de bloemen ontstaat er een springerig geheel. Een vrolijke, anders-dan-anders vaas versterkt het effect. En de mix van geel, oranje en rood geeft frisse energie. Valentijnsdag, kom maar op!

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Dit boeket is zo gemaakt: maak simpelweg een compositie van Gloriosa, Freesia en kangoeroepootje. Zorg voor hoogteverschillen door de bloemen op verschillende lengtes te snijden. Zo creëer je een luchtig, wijd uitlopend boeket. Plaats de bloemen in een schone vaas, gevuld met water en snijbloemvoeding. Et voilà!

MEER (BLOEMEN)LIEFDE

Wil je meer inspiratie voor je Valentijnsboeket of ben je gewoonweg nieuwsgierig? Bekijk hier onze zes andere Valentijnsboeketten. En vergeet jouw Valentijnsboeket niet te delen via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen. En omdat liefde niet altijd over rozen gaat, gaan onze DIY's dat wel! Ontdek hoe je jouw geliefde verrast met een prachtige bloemenkaars, een fijne rozenscrub of heerlijke rozenpunch. Succes gegarandeerd!