Speels boeket met bloemen en planten

Geplukt, gekocht en gevonden

Ben je meer een bloemen- of plantenfan? Waarom zou je kiezen als het niet hoeft! In dit boeket draait het om schoonheid en vergeten we de ongeschreven regels. Snijbloemen van de bloemist, wilde bloemen uit de tuin, bloeiende binnenplanten en eenjarige buitenplanten. Samen maken ze een bont en inclusief geheel. Geen boeket hetzelfde! 

verbindend midseason boeket Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Eigenlijk heel simpel. Kijk eens om je heen. Heeft je indoor jungle een blaadje over? Pluk! Heeft de kleine een plant in de border kapot getrapt en heb je een zielige stengel? Red! Zie je een paar prachtige freesias naar je lonken bij de bloemist? Koop! Groeit de bloeiende tuinplant bijna over de schutting? Red je band met de buren en snoei! Al deze prachtige verschijningen verzamel je in een vrolijk vaasje.

meer inspiratie

Laat je weten hoe jouw boeket is geworden? Toon jouw resultaat op Facebook of Instagram met de hashtag #mooiwatbloemendoen. En kun je nog wel wat meer zomerse bloemeninspiratie gebruiken? Ontdek hoe je langer van je bloemen geniet door ze te beschermen tegen zon en hitte, of duik de keuken in voor een dorstlessende kokos-lavendel mocktail