Lente is geurende bloemen

Snuif het lenteseizoen op

Geurende seizoensbloemen werken als verleidelijke tijdmachines. Snuif de geur op en ze nemen je mee naar vorige, vrolijke lentes. Die van blote voeten, veel gegiechel en fijne zonnestralen. Haal de geur in huis met prachtige bloemen en creëer nieuwe herinneringen. Lees verder en ontdek welke bloemen zo'n verleidelijke geur hebben! 

Geurende lentebloemen Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Wil je een boeket vol met geuren? Combineer kleur, vorm en geur met een verfijnd seizoensboeket, vol met freesia, hyacint, mimosa, sering en tuberoos. Laat de bloemist een mooi boeket maken of ga zelf aan de slag. Wat jou nog rest is zorgen voor een schone vaas en een laagje water. Plof op de bank, sluit je ogen en geniet van het heerlijke aroma dat je tegemoetkomt!

Freesia

Wie heeft er in huis zo’n heerlijk parfum op? Dat is de vintage freesia! Deze vrolijke bloemen in trappetjesvorm zijn een short cut naar lentewarmte in huis.


 

Hyacint

De bloem van de zonnegod Apollo, die heerlijk ruikt, zorgt gegarandeerd voor een zonnetje in huis! De geur van de hyacint is onlosmakelijk verbonden met de lentetijd, dat tovert zeker weten een glimlach op je gezicht.


 

Mimosa

De lieve, gele pluisjes van mimosa doen denken aan.. jawel, een opkomend zonnetje! Ze geuren net zo vrolijk als ze de vaas kleuren. Als solisten of als teamgenoot van andere lentebloeiers.


 

Sering

Een sering is als een kleine wolk met een poederachtige geur. Dat klinkt niet alleen poëtisch, zo ziet deze bloem er ook uit! Seringen zijn prachtig in een boeket of als solist in een klein glas naast je bed. Als dat geen zoete dromen worden..


 

Tuberoos

De tuberoos laat van zich ruiken. Weet je wanneer? Vooral in de nacht. Zodat je dromen gevuld zijn met tinten van jasmijn en honing. Een zachte mix van geuren die uitnodigt voor een dampende kop thee om de eerste ochtendzonnestralen mee te verwelkomen.

 

 


meer lentebloemen

Benieuwd naar meer lentebloemen en -boeketten? Bekijk dan eens dit hooikoortsvriendelijke boeket, of laat je inspireren door deze typische lentebloemen en laat de lentekriebels maar komen.