Lente is geurende bloemen

Win een workshop parfum maken

Geurende seizoensbloemen werken als verleidelijke tijdmachines. Snuif hun geur op en ze nemen je mee naar vorige, vrolijke lentes. Die van blote voeten, veel gegiechel en fijne zonnestralen. Haal de geur in huis met geurende bloemen en creëer nieuwe herinneringen.

Extra leuk: als je een boeket van 20 euro aan geurende seizoensbloemen koopt, maak je kans op een workshop parfum maken voor 2 personen t.w.v. 110 euro. Onderaan het artikel lees je hoe je kans maakt. 

Geurende lentebloemen Mooiwatbloemendoen.nl

Eerst vertellen we je alles over welke bloemen zo lekker geuren. 

Boeketrecept: geurend lenteboeket

Wil je een boeket vol met geuren? Combineer kleur, vorm en geur met een verfijnd seizoensboeket, vol met freesia, hyacint, mimosa, sering en tuberoos. Laat de bloemist een mooi boeket maken of ga zelf aan de slag. Wat jou nog rest is zorgen voor een schone vaas en een laagje water. Plof op de bank, sluit je ogen en geniet van het heerlijke aroma dat je tegemoet komt. Meer over de geurende lentebloemen: 

Freesia

Wie heeft er in huis zo’n heerlijk parfum op? Dat is de vintage freesia! Deze vrolijke bloemen in trappetjesvorm zijn een short cut naar lentewarmte in huis.


Hyacint

De bloem van de zonnegod Apollo zorgt voor een gegarandeerd zonnetje in huis. Die ook nog eens heerlijk ruikt. De geur van de hyacint is zo onlosmakelijk verbonden met de lentetijd, dat tovert zeker weten een glimlach op je gezicht.


Mimosa

De lieve, gele pluisjes van mimosa doen denken aan.. jawel, een opkomend zonnetje! Ze geuren net zo vrolijk als ze de vaas kleuren. Als solisten of als teamgenoot van andere lentebloeiers.


Sering

Deze kleine wolken met poederachtige geur klinkt niet alleen poëtisch, ze ogen het ook! Seringen zijn prachtig in een boeket of als solist in een klein glas naast je bed. Als dat geen zoete dromen worden..


Tuberoos

De tuberoos laat van zich ruiken. Weet je wanneer? Vooral in de nacht. Zodat je dromen gevuld zijn met tinten van jasmijn en honing. Een zachte fusion die uitnodigt voor een dampende kop thee om de eerste ochtendzonnestralen mee te verwelkomen.


 

Koop een boeket en win een workshop parfum maken

Kan je na het lezen van al dat geurende bloemengeweld niet meer wachten op de lente? Dat begrijpen wij volkomen! Vind in de winkelzoeker hieronder de deelnemende bloemisten. Doe dit wel op een rustig moment en houd rekening met de gepaste afstand tot andere mensen. Wanneer je voor 2 tientjes aan geurende seizoensbloemen koopt, ontvang je een wincode en maak je kans op een workshop parfum maken t.w.v. 110 euro. Check hieronder of je hebt gewonnen!
Lees PDF iconhier de actievoorwaarden.

 

Vul je actiecode in

Je kunt je actiecode invullen tot en met 19 april:

Selecteer de bloemist waar je het boeket gekocht hebt.
Plaats een vinkje indien je akkoord gaat met de voorwaarden
 Unknown location, try again with a format like ex. AB11 1AB
Marker deelnemer actiegeurende bloemen
(All businesses listed have been compiled by Google and not curated by Funny How Flowers Do That. Are you a florist and want to be found in our store locator? Click here to see how it is done: https://www.flowercouncil.co.uk/store-locator.)