Lente is geurende bloemen

Geurende bloemen op een rij

Geurende seizoensbloemen werken als verleidelijke tijdmachines. Snuif hun geur op en ze nemen je mee naar vorige, vrolijke lentes. Die van blote voeten, veel gegiechel en fijne zonnestralen. Haal de geur in huis met geurende bloemen en creëer nieuwe herinneringen.

Geurende lentebloemen Mooiwatbloemendoen.nl

Eerst vertellen we je alles over welke bloemen zo lekker geuren. 

Boeketrecept: geurend lenteboeket

Wil je een boeket vol met geuren? Combineer kleur, vorm en geur met een verfijnd seizoensboeket, vol met freesia, hyacint, mimosa, sering en tuberoos. Laat de bloemist een mooi boeket maken of ga zelf aan de slag. Wat jou nog rest is zorgen voor een schone vaas en een laagje water. Plof op de bank, sluit je ogen en geniet van het heerlijke aroma dat je tegemoet komt. Meer over de geurende lentebloemen: 

freesia - funnyhowflowersdothat.co.uk

Freesia

Wie heeft er in huis zo’n heerlijk parfum op? Dat is de vintage freesia! Deze vrolijke bloemen in trappetjesvorm zijn een short cut naar lentewarmte in huis.


Hyacint

De bloem van de zonnegod Apollo zorgt voor een gegarandeerd zonnetje in huis. Die ook nog eens heerlijk ruikt. De geur van de hyacint is zo onlosmakelijk verbonden met de lentetijd, dat tovert zeker weten een glimlach op je gezicht.


Mimosa

De lieve, gele pluisjes van mimosa doen denken aan.. jawel, een opkomend zonnetje! Ze geuren net zo vrolijk als ze de vaas kleuren. Als solisten of als teamgenoot van andere lentebloeiers.


le lilas Lajoiedesfleurs.fr

Sering

Deze kleine wolken met poederachtige geur klinkt niet alleen poëtisch, ze ogen het ook! Seringen zijn prachtig in een boeket of als solist in een klein glas naast je bed. Als dat geen zoete dromen worden..


tuberose - funnyhowflowersdothat.co.uk

Tuberoos

De tuberoos laat van zich ruiken. Weet je wanneer? Vooral in de nacht. Zodat je dromen gevuld zijn met tinten van jasmijn en honing. Een zachte fusion die uitnodigt voor een dampende kop thee om de eerste ochtendzonnestralen mee te verwelkomen.