Boeketrecept: Eros, voor passionele liefde

Een boeket waar de vonken vanaf spatten

Wie aan romantische liefde denkt, denkt aan Eros. Deze hartstochtelijke en fysieke liefde - één van de acht Griekse liefdes - verdient het om gevierd te worden. Verras jouw lief daarom met dit prachtige Valentijnsboeket.

Boeketrecept: Eros, voor passionele liefde

Eros: passionele liefde

Eros - vernoemd naar de Griekse god van liefde en vruchtbaarheid - is de romantische, hartstochtelijke en fysieke liefde. Deze liefde staat voor seksuele liefde en verlangen naar de ander. Eros is een intense en vurige liefde die je voelt wanneer je niet van elkaar af kunt blijven.

Het Eros-boeket

Als er één bloem voor liefde staat, dan is het de roos wel. Geen wonder dat deze bloem in het boeket verwerkt is. Maar ook de anjer - symbool voor hartstocht, verlangen en romantiek - mag natuurlijk niet ontbreken. En Anthurium? Tja… Dat spreekt voor zich, niet? Om nog eens extra te benadrukken dat Eros een liefde vol passie is, kozen we voor een vaas in de vorm van een hart en intense rode en roze tinten.

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Het makkelijkste is om je bloemist te vragen een boeket te draaien. Met het ingrediëntenlijstje heb je in ieder geval genoeg handvatten om de bloemist er iets moois van te laten maken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor die extra persoonlijke touch. Hier leggen we je uit hoe je zelf een boeket draait.

Bekijk ook onze andere Valentijnsboeketten

Wil je meer inspiratie of ben je gewoonweg nieuwsgierig? Bekijk hier onze zeven andere Valentijnsboeketten. En vergeet jouw Valentijnsboeket niet te delen via #mooiwatbloemendoen.  

PS Is jouw lokale bloemist open, dan kan je daar terecht voor je Valentijnsbloemen. Of bestel je bloemen online!