Boeketrecept: een hartverwarmend boeket

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven

Maken bloemen jou ook zo blij? Dat is niet zo gek, want wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat we vrolijk worden van bloemen. En omdat samen genieten van bloemen nog blijer maakt, hebben we een hartverwarmend boeket samengesteld. Daar krijg je als ontvanger én gever direct een goed gevoel van! Wie ga jij verrassen met dit bundeltje geluk? 

boeket chrysant
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

We hebben meer bloemen nodig

Dit boeket, met de chrysant in de hoofdrol, laat je hart spreken. En wist je dat je met dit boeket ook een flinke dosis positiviteit in handen hebt? Chrysanten brengen warmte en kleur en staan symbool voor gezondheid en geluk*. Ze zijn ook nog eens heel lang houdbaar. Genoeg redenen dus om dit boeket cadeau te geven (aan jezelf)!     

*De betekenis van bloemen is niet overal hetzelfde. Je leest er meer over in het artikel over bloemenetiquette.   

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Maak het jezelf gemakkelijk en vraag je lokale bloemist om een boeket te schikken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor een extra persoonlijke touch. Bekijk ons artikel over het draaien van een Biedermeier of het schikken van een veldboeket

Meer bloemengeluk

Klaar voor meer bloemengeluk? Ontdek het positieve effect van bloemen op je welzijn, lees hoe bloemen een ochtendhumeur laten verdwijnen en haal een uitbundig boeket in huis. En vergeet niet om je bloemengeluk met ons te delen via Instagram of Facebook met de hashtags #mooiwatbloemendoen en #wehebbenmeerbloemennodig. 

chrysant close-up