De 5 grootste boeketten

Prachtboeketten vol geluk
Geschatte leestijd: 2 minuten

Bloemen maken ons gelukkig, troosten ons als het nodig is en toveren een glimlach op ons gezicht. Waarom zouden we dan niet meer bloemen in huis halen? En dan bedoelen we niet per se vaker, maar letterlijk meer: immens grote, overweldigende, royale, riante boeketten. Wij hebben onze vijf grootste boeketten daarom voor je op een rij gezet. Heb jij een vaas die groot genoeg is?

1. Tropische tintje

Breng je huis in tropische sferen met een boeket vol orchideeën. Ze verschijnen in pasteltinten, diepe kleuren of met bloemblaadjes die door een dromerige kunstenaar lijken te zijn versierd. Stap uit je comfortzone, zet een paar wulpse orchideeën bij elkaar en geniet van dit exotische bloemenfestijn in je huis.

2. Uitbundig plezier

De lelie is bepaald geen bescheiden type, maar een grand dame die graag laat merken dat ze er is. Zodra haar langwerpige bladeren openkrullen tot een grote, zeester-achtige bloem, verspreiden haar poederachtige meeldraden een zoete geur die tot diep in je neus doordringt. Met een lelieboeket pak je zeker weten groots uit.

3. Ode aan de liefde

Sommige boeketten laten je stilstaan bij hoeveel je van bloemen houdt. En van de gever! Dit overweldigende boeket laat jouw liefde spreken. En wist je dat ranonkelanjerfreesia en de roos allemaal een lieflijke betekenis hebben? Met dit grootse boeket zit je dus altijd goed.   

groot boeket liefde | mooiwatbloemendoen.nl

4. Geel, geler, geelst

De zonnebloem, koningin van de zomerbloemen, mag uiteraard niet ontbreken in een groots en geel boeket. De 3G’s (gladiool, gerbera en gloriosa) geven dit knallende boeket een geelgoud randje. Als dat geen vrolijke boel wordt! 

Sunflower Thejoyofplants.co.uk

5. Een vaas vol zon

Dit boeket is zo overweldigend dat je er even stil van wordt. Gladiool, Allium, zonnebloem en Delphinium: samen zorgen ze voor een uitbundig zomergevoel waar niemand omheen kan. Ah, is het alweer zomer?

Zelf een groots boeket samengesteld (of ontvangen)? Deel ‘m met ons via Instagram of Facebook met de hashtags #mooiwatbloemendoen en #wehebbenmeerbloemennodig. Benieuwd naar meer bloemengeluk? Ontdek hoe bloemen een ochtendhumeur kunnen laten verdwijnen of welke bloemen jouw gevoel laten spreken