De 5 grootste boeketten

Knalboeketten vol geluk

Bloemen maken ons gelukkig, troosten ons als het nodig is en toveren een glimlach op ons gezicht. Waarom zouden we dan niet meer bloemen in huis halen? En dan bedoelen we niet per se vaker, maar letterlijk meer: immens grote, overweldigende, royale, riante boeketten. Wij hebben onze vijf grootste boeketten daarom voor je op een rij gezet. Heb jij een vaas die groot genoeg is?

1. Tropische tintje

Breng je huis in tropische sferen met een boeket vol orchideeën. Ze verschijnen in pasteltinten, diepe kleuren of met bloemblaadjes die door een dromerige kunstenaar lijken te zijn versierd. Stap uit je comfortzone, zet een paar wulpse orchideeën bij elkaar en geniet van dit exotische bloemenfestijn in je huis.

2. Uitbundig plezier

De lelie is bepaald geen bescheiden type, maar een grand dame die graag laat merken dat ze er is. Zodra haar langwerpige bladeren openkrullen tot een grote, zeester-achtige bloem, verspreiden haar poederachtige meeldraden een zoete geur die tot diep in je neus doordringt. Met een lelieboeket pak je zeker weten groots uit.

3. Ode aan de herfst

De herfst is een bijzonder seizoen: hoewel het weer steeds minder lijkt te worden, lijkt de natuur qua kleur een hoogtepunt te bereiken. De diepe, warme kleuren van de natuur compenseren de grillige dagen. Samen maken ze de herfst tot een onstuimig maar meeslepend seizoen. Net als dit herfstboeket.

4. Bont begin van het jaar

Tijdens de korte, donkere winterdagen kan iedereen wel wat vrolijkheid gebruiken. Wat dacht je van een bonte verzameling feestelijke winterbloemen? Sprokkel lichtgekleurde hyacinten, tulpen, narcissen en sneeuwbal, bind ze samen tot een verfrissend winterboeket en mijmer over de lichte lentedagen die op de stoep staan.

5. Een vaas vol zon

Dit boeket is zo overweldigend dat zelfs de grootste mensen zich er iets kleiner door gaan voelen. Gladiool, Allium, zonnebloem en Delphinium: samen zorgen ze voor een uitbundig zomergevoel waar niemand omheen kan. Ah, is het alweer zomer?