DIY: mini-kerstkrans voor op je champagne coupe

Bloemen en bubbels!
Geschatte leestijd: 2 minuten

Groot of klein maakt als het om bloemen gaat weinig uit. Deze mini-kerstkrans sparks a lot of joy. Minstens evenveel als de decoratieve kerstkrans op tafel. De minivariant leg je als een kroontje op de voet van een champagne coupe. Want de combi bloemen en bubbels is bruisend!

Mini krans op je champagne coupe Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig

  • Duurzame oase
  • óf Spaghnum mos in kippengaas
  • óf sjoelstenen en lijmpistool
  • Je favoriete bloemen

Zo maak je het

Water de oase of Spaghnum en laat deze uitlekken. Nu kun je de stelen van de bloemen in de vorm prikken. Zorg voor een goede verdeling van kleur, vorm en grootte. Speel hier gerust mee! Je kunt kiezen voor een krans met één soort bloem of juist een bonte verzameling. Ook kan je een kleurverloop toepassen; van zachtroze tot dieprood.

Als de glazen gevuld worden, haal je de mini-kerstkrans van de voet af. En wat zien we daar? Een prachtige bloem (jouw lievelings!) onder de coupe. Een magische verrassing. De mini kerstkrans blijft op tafel als versiering. Morgenochtend dient het als een prima alternatief voor een eierdopje. 

Mini krans op je champagne coupe Mooiwatbloemendoen.nl

Volop genieten van een klassieke kerst

Meer kerst op tafel? Bekijk ook de DIY's kerstbal met bloemen, kerstkrans op tafel, onderwaterbloemen en servetring met frêle bloemen. Kan je niet genoeg krijgen van the most wonderful time of the year? Wij ook niet! Jingle bells hebben we niet, maar op social media houden we je op de hoogte met de laatste bloemeninspiratie. Je vindt ons op FacebookInstagram en Pinterest.