Kerstcadeaus inpakken met de allermooiste bloemen

Bijna te mooi om uit te pakken
Geschatte leestijd: 2 minuten

Heb je het perfecte cadeau besteld en ontvangen, dan blijft er nog één ding over: inpakken. Lastig of saai hoeft dat niet te zijn. Met deze florale inpaktips wordt de verpakking een feest op zich.

Inpakken is nóg leuker dan geven | Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Het begin is het halve werk

Geloof ons maar als we zeggen dat een goede voorbereiding je een hele hoop kopzorgen gaat schelen. Geen gedoe met gescheurd papier, plakbandrolletjes die geen beginnetje lijken te hebben, papercuts en rommelig ogende pakjes. Op de checklist: scherpe schaar, plakband (in plakbandhouder), stevig cadeaupapier, lint én de allermooiste bloemen.

Strak is het toverwoord

Kies voor pakpapier dat past bij het cadeau. Zeer stijlvol in een enkele kleur of juist met een rijke print waar je hebberig van wordt. Meet het papier netjes af, bedenk wat de boven- en onderkant gaat zijn en begin maar met inpakken. Met een beetje net vouwwerk heb je maar drie kleine plakbandjes nodig. Gelukt? Yes, op naar de finishing touches!

Finishing touches

Een lint van velours, een touw met glittereffect of een extra strook papier geeft ieder pakje wat extra cachet. Maar om nou echt de show te stelen onder de kerstboom moet je wel van goeden huize komen, of nog beter: net bij een goede bloemist vandaan komen. Een cadeau strak ingepakt, met mooi lint én de meest uitbundige bloem als eyecatcher* is al bij voorbaat een succes!

MEER, MEER, MÉÉR KERST!

Geven is delen, dus laat jouw inpakresultaat zien met de hashtag #mooiwatbloemendoen. We zijn benieuwd! Krijg je niet genoeg van het gezelligste seizoen van het jaar? Bekijk dan ons kerstdossier met alle bloemeninspiratie, maak een homespray met de geur van kerst, of verwen jezelf en je geliefden met kerstkoekjes met bloemen

*Let op: het is het beste om de bloemen in een vaas met water klaar te hebben staan ​​en ze zo laat mogelijk aan de cadeautjes te bevestigen zodat ze er mooi en fris uitzien. Met de juiste voorbereiding kost deze stap heel weinig tijd. Als je een klein steeltje aan de bloemen laat, blijven ze ook langer mooi. Veel geefplezier!